Gombos Edina lánya szép tinédzser lett: Miranda már ilyen nagy

Gombos Edina a közösségi oldalán és a YouTube-csatornáján is felköszöntötte hivatalosan tinédzserkorba lépett lányát, Mirandát.

Gombos Edina lánya 13 éves lett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gombos Edina és kubai származású férje, Alberto 2015 júliusában úgy döntöttek, felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. 

Nagy lépés volt ez az akkor négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával.

Gombos Edina lánya 13 éves lett

A TV2 Aktív című műsorának egykori műsorvezetője és Alberto Costafreda 2004 decemberében házasodtak össze Budapesten. Kislányuk, Miranda 2008. október 22-én született 52 centiméterrel és 3,6 kilogrammal. Cuki három és fél évesként sétált végig szüleivel a kifutón 2012 áprilisában egy jótékonysági divatbemutatón.   

gombos-edina-lanya
Fotó: Femina

Miranda idén már a 13. születésnapját ünnepelte. Nemcsak szép, de nagyon jó tanuló is: négy nyelven tud, a spanyol és a magyar - szülei anyanyelve - mellett angolul és kínaiul is szépen beszél.

Édesanyja a közösség oldalán írt arról, hogy bár a férje és az ő szemében gyermekük még kicsi lány, hivatalosan tinédzser lett. 

Nem meglepő módon Gombos Edina Itt van Amerika! címet viselő YouTube-csatornájának 2021. október 28-i adásában is Miri és a 13. születésnapja a téma. A videó bemutatja, hogy egy kora reggeli szörflecke után anya-lánya programra indulunk: a tinilány ajándékot választhat magának, benéznek egy ruhaüzletbe, egy cipőboltba és egy könyváruházba is. 

Miranda azt is elárulta, kedvenc tanára az, aki az alkotmánybírósággal, állampolgársággal foglalkozó órát adja. 

- Nekem tetszik valamiért, ne is olyan rossz, mint gondoltam. A tanár ért minket, és vicces! - árulta el a 13 éves lány.  

Erdélyi Mónika és lánya, Molli

Erdélyi Mónikát az édesanyja, Rózsa egyedül nevelte fel, az egykori tévés is egyedülálló édesanya. Nagyobbik lánya, Viktória már rég kirepült a családi fészekből, de a kisebbik, Olívia, vagy ahogy mindenki ismeri, Molli is hamarosan 14 éves lesz. 

Erdélyi Mónika és lánya összeöltöztek a címlapra: Mollit alig ismerni fel, annyit nőtt

Erdélyi Mónika számára kisebbik lánya, Molli jó tanácsadó, gyakran kikéri a véleményét.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük