Erdélyi Mónika és lánya összeöltöztek a címlapra: Mollit alig ismerni fel, annyit nőtt

Erdélyi Mónika számára kisebbik lánya, Molli jó tanácsadó, gyakran kikéri a véleményét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónikát az édesanyja, Rózsa egyedül nevelte fel, az egykori tévés is egyedülálló édesanya. Nagyobbik lánya, Viktória már rég kirepült a családi fészekből, de a kisebbik, Olívia, vagy ahogy mindenki ismeri, Molli is hamarosan 14 éves lesz. 

Ahogy annak idején az édesanyja, az 53 éves sztár is klasszikus értékrend szerint neveli a nyolcadik osztályos lányát, aki nyolcosztályos gimnáziumba jár, ebben a tanévben váltott iskolát. 

Erdélyi Mónika és lánya, Molli

Erdélyi Mónika a Best magazinnak azt mesélte, az életkorának megfelelően kikéri Molli véleményét, aki nagyon jó tanácsadó, főleg a ruhavásárlásnál, ami neki nem erőssége, inkább az arckrémek a gyengéi. 

- Pontosan tudja, hogy én csak arckrémeket szeretek venni, abból is a legjobbakat, nem sajnálom rá a pénzt, viszont ruhát, cipőt meg ilyesmiket nem szeretek vásárolni, rendkívül fáraszt, úgyhogy ebben segít - mesélte a hetilapnak, amelynek címlapjára összeöltözött lányával. 

A fotókon nagyon szembetűnő, hogy anya és lánya mennyire hasonlítanak egymásra, valamint az is, hogy Molli milyen sokat nőtt és változott, vagány tinédzser lett. 

- Anyu képtelen szelektálni, én abban nagyon jó vagyok, ezt rám bízza. Tényleg szuper anyuka, mindenben számíthatok rá, imádom benne, hogy nagyon nagyot tud kacagni, hogy sütni-főzni tanít, és néha már otthon maradok egyedül is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mollit gyakran láthatjuk együtt édesanyjával a 2011-ben elindított YouTube-csatornájukon, élvezi, és természetes számára a kamera jelenléte. Erdélyi Mónika nagyobbik lánya ugyanakkor kerüli a rivaldafényt. 

- Viki elvégezte az egyetemet, számítógépes játékokat programoz, jó munkahelye van, boldog párkapcsolatban él, nincs hét, hogy ne találkoznánk. Mollival ellentétben Viki tartózkodóbb, a videóinkon sem látható, bár ott szokott lenni egyik-másik készítésénél - mesélte Erdélyi Mónika, aki még nem tudja, kisebbik lánya milyen pályát választ, de jó tanácsadója, pár mondattal meg tudja nyugtatni, ha szükséges, így nem csodálkozik, hogy érdeklődik a pszichológia iránt. 

Judy és lánya összeöltöztek

Bár külsőre szemmel látható a hasonlóság, Judy örül, hogy a lánya nem mindenben ütött rá, így az alkatát nem tőle örökölte. A hangszíne pont olyan, mint az énekesnőé, és gyönyörű tisztán énekel, ennek ellenére az édesanyja nem terelgeti az éneklés felé, mert úgy látja, Maja útja inkább a mozgás, akkor van elemében, amikor táncol.

Ezt is szeretjük