Csuja Imre 4 unokája: egyik szebb, mint a másik

Csuja Imrét színésznő lánya négy unokával ajándékozta meg. Nagypapaként csak ritkán láthatjuk a kamera előtt.

csuja-imre-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sorozatokból, filmekből és színházi előadásokból Csuja Imre számos arcát ismerhetjük. Van viszont egy olyan oldala, amelyet csak ritkán mutat meg a kamerák előtt: nagypapaként nem láthatjuk gyakran.

Színésznő lánya négy unokával ajándékozta meg: Csuja Fanni és Telekes Péter színész fél év ismeretség után vállaltak először gyermeket. 

Csuja Imre és unokái

Marci fiuk már 13 esztendős. Őt követte a sorban Matyi és Anna, akik kilenc-, illetve hétévesek, a család legifjabb tagja, Zsiga pedig 2022-ben látta meg a napvilágot.

csuja-unoka
Fotó: RTL/Fókusz

- Mindig van alkalmam húsz percet - fél órát együtt töltenem Zsigával. Figyelem, hogy viselkedik, hogy fedezi fel a világot, hogy mosolyog, gagyog, magyaráz babanyelven, vagy épp hogyan pityeredik el. Gyönyörű kisfiú - ecsetelte a nagypapa csillogó szemekkel a Fókuszban.

csuja
Fotó: RTL/Fókusz

Igyekszik annyi időt a gyerkőcökkel tölteni, amennyit pörgős élete enged. Sokszor megy értük az iskolába, vagy viszi őket különórára. 

- Szoktunk versekkel foglalkozni. Ami nekik házi feladat vers, azt mindig megmutatják nekem.

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

A mi kis falunkban a közmunkás Szifon felesége: valójában gyönyörű nő Lévay Viktória

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük