Nagy Ervinnek rengeteg pénzt ajánlott Andy Vajna: mégis nemet mondott a producernek

Nagy Ervin nemet mondott Andy Vajnának a Szabadság, szerelemben való szereplésre, hiába kínált rengeteg pénzt érte a sztár.

nagy-ervin-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervinnek nem volt felhőtlen a viszonya Andy Vajnával, aki több magyar film producereként is kapcsolatban állt a színésszel.

A Kincsem főszereplője a köztük lévő szakadékról beszélve elárulta, úgy érzi, helyesen cselekedett, amikor nem vállalta el a producer egyik filmjében a szereplést.

Nagy Ervin és Andy Vajna

A színész Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában beszélt arról, hogy a producer és a közte lévő ellentét miért alakulhatott ki.

nagy-ervin-kepe
Fotó: Youtube/ Szavakon túl

- Amikor a Szabadság, szerelembe nem engedték, hogy menjek, akkor nagyon dühös lettem, és elkezdtem járni a saját utamat. Nekem kellett nemet mondanom neki, a következő évben nem kaptam ezért semmit ellentételezésként.

Nem hálálta meg a színház felém azt, hogy életem egyik nagy karrierlehetőségéről mondtam le.

A producer embertelen pénzt kínált, de ezért nyolc darabból kellett volna kilépnie, és másnak beugrania helyette. Az anyaszínháza ezt nem engedte, és a sztár szerint sem lett volna fair.

- Az úgy nehéz volt, hogy kitalálta, két hónap múlva forgatunk, és akkor engem minden szerepemből vegyenek ki. Ezt én nem tartottam korrektnek, és felálltam ebből a lehetőségből.

nagy-ervin-kepes
Fotó: Profimedia

Habár Nagy Ervin viszonya mindig feszült volt a producerrel, ennek ellenére mindig is tisztelte a munkásságát.

- Azt gondolom, hogy C kategóriás emberek ültek az Andy Vajna helyére, akivel nekem nem volt felhőtlen a viszonyom. Sosem tudjuk meg, hogy miért nem volt jó a kapcsolatunk, nekem voltak erre koncepcióim, nyilván az közte lehetett, hogy a Szabadság, szerelmet lemondtam, és szerintem ez az ő hiúságának nagyon rosszul esett.

Dobó Kata miniruhája a Miniszter félrelépből

25 éve, hogy bemutatták a vígjátékot, amelyet Koltai Róbert és Kern András rendezett, valamint párosuk alakította a két főszereplőt is az alkotásban. Dobó Kata a női főszerepet kapta meg, egy igazi csábítót, Marosi Tündét kellett eljátszania. Az Astoria hotelben készült róla fotósorozat abban az ikonikus és szexi zöld miniben, amelyben utoljára negyed évszázada láthatta a közönség. Így állt neki 48 évesen.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük