Nagy Ervin fotója ikreiről: Borbély Alexandra karjában a cuki hajas babák
Nagy Ervin megmutatta az egy hónapos csemetéket az Instagramon. Borbély Alexandrával nem győzték fogadni a gratulációkat.

nagy-ervinék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogy tegnap megírtuk, Nagy Ervin és Borbély Alexandra elhagyhatták ikreikkel a Péterfy kórházat. A színész tüneményes babafotóval illusztrálta, hogy Elza és Franciska elindulnak hazafelé.

A csöppségeket édesanyjuk karjában kapta lencsevégre még a kórházban. Édesen pihentek a színésznő mellkasán az indulás előtt.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikreinek babafotója

„Megy egy csokor Nagy haza” - írta viccesen a bejegyzésben a színész. 

Nem tudjuk eldönteni, mitől olvadunk el jobban: hogy Elza és Franciska tüneményes hajas babák, vagy az egyforma, állatkamintás rugdalózójuktól, amelyet viseltek a képen. A kommentelőket is rögtön levették a lábukról a kislányok, a sztárok is elárasztották üzenetekkel Nagy Ervin Instagramját.

„Jézusom! Decukikvagytok!” - írta Pataki Ági.

„A legszebb csokor” - jegyezte meg Debreczeni Zita.

Janza Kata és Nagy Sándor jó egészséget kívántak a kicsiknek, de Trokán Nóra, Farkasházi Réka, Lakatos Márk és Tenki Réka sem hagyta szó nélkül a képet.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra június közepén tudatták a közösségi oldalaikon, hogy decemberre várják ikerlányaikat. Elza és Franciska a vártnál korábban, október 15-én jöttek a világra. Ezért töltöttek egy hónapot a kórházban, mielőtt hazamehettek volna.

Rúzsa Magdi ikrei

Rúzsa Magdi ikreiről egész alakos fotót utoljára nyáron láthattunk: akkor azt mutatta meg, a féléves gyerkőcök milyen édesen heverésztek a játszószőnyegen. A helyszín nem változott Keve, Lujza és Zalán friss képén, viszont ha a két felvételt egymás mellé tesszük, egyből szembetűnő lesz, milyen nagyot nőttek a gyerekek.

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük