Nagy Ervin és Borbély Alexandra 1 hónapos ikreikkel: hazamehettek a kórházból

Borbély Alexandra egy fotóval tudatta, hogy Nagy Ervinnel hazavihették ikreiket a kórházból.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin és Borbély Alexandra egy hónappal a születésük után hazavihették ikreiket a kórházból. 

Az ikrek, akik az Elza és a Franciska keresztnevet kapták, október 12-én születtek. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei

A színésznő ma egy fekete-fehér fotóval tudatta az Instagram-oldalán, hogy a babákat hazavihetik, egyúttal köszönetet mondott a Péterfy kórház orvosainak és nővéreinek. 

Nagy Ervinnek előző kapcsolatában egy lánya született, Lola már 12 éves. Borbély Alexandrával hat éve alkotnak egy párt, a színész 2019 novemberében jegyezte el szerelmét, az esküvőt 2021 augusztusában tartották. 

Az idei nyár is emlékezetes marad: június közepén az Instagram-oldalaikon tudatták, szülők lesznek, ráadásul duplán, a színésznő ugyanis lány ikergyermekekkel várandós. Borbély Alexandra július elsején azt mondta a Reggeliben, hogy a babákat decemberre várják. Az ikrek korábban születtek a várnál, ezért vihették haza csak egy hónappal a világrajövetelük után őket a kórházból.

Nagy Ervin lánya

A közös kép nagy sikert aratott az Instagramon, többen nem tudták szó nélkül hagyni, mennyire örülnek, hogy láthatják a 12 éves Lolát. Ki azt vette észre, milyen sokat nőtt, változott az utóbbi időben, másoknak az szúrt szemet, apukájával mennyire hasonlítanak.

Nagy Ervin apa-lánya fotót posztolt: Lola arcát nem sokszor láthatjuk

Nagy Ervin szívmelengető közös képet tett ki 12 éves lányáról a lánygyermekek világnapja alkalmából.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük