Borbély Alexandra bikiniben: 7 hónapos terhesen készült róla a fotó

Borbély Alexandra várandósan csobbant az üvegfalú medence vizébe. Számára a víz most egyet jelent a menedékkel.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A várandós Borbély Alexandra bikiniben mutatta meg magát. A Facebookra és az Instagram-oldalára is feltöltötte a képet, amelyen egy kétrészes fürdőruhában csobbant az üvegfalú medencében.

A színésznő és férje, Nagy Ervin június elején robbantották a bombát, szülők lesznek. A közösségi médiában akkor azt is elárulták, ikerlányaik fognak születni.

Borbély Alexandra terhesen bikinben

Július elején Borbély Alexandra a Reggeliben árult el még több részletet a terhességéről. Elmesélte, szüleivel hogyan közölte a gólyahírt, és arról is lerántotta a leplet, decemberre várja a lányait. A kismama azóta is feltölt egy-egy képet az oldalára, babapocakja egyre jobban kerekedik.

A mostani bikinis felvételhez csak annyit írt, "menedékem” - a hozzászólók ebből arra következtettek, terhesen imád úszni. Volt, aki megosztotta ezzel kapcsolatban a saját tapasztalatát, többen helyeselve írták, számukra is jó érzés volt kismamaként a vízben lenni.

Nem csak a rajongók, kolléganője is kommentálta a képet. Kovács Patrícia véleménye az volt a fotóról: "Micsoda gyönyörűség”.

Borbély Alexandra és Csuja Imre lányának babapocakos fotója

Borbély Alexandra és Csuja Fanni közös babapocakos képet készítettek. A 35 éves színésznő és Csuja Imre lánya régóta jó barátnők, most úgy hozta az élet, hogy egyszerre várandósak, ezt pedig egy imádni való közös fotón örökítették meg.

Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya babapocakkal: imádni való közös képet csináltak

Borbély Alexandra és Csuja Fanni 17 éve barátnők. Majdnem egyszerre lettek várandósak.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük