Borbély Alexandra bikiniben: 7 hónapos terhesen készült róla a fotó
Borbély Alexandra várandósan csobbant az üvegfalú medence vizébe. Számára a víz most egyet jelent a menedékkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A várandós Borbély Alexandra bikiniben mutatta meg magát. A Facebookra és az Instagram-oldalára is feltöltötte a képet, amelyen egy kétrészes fürdőruhában csobbant az üvegfalú medencében.

A színésznő és férje, Nagy Ervin június elején robbantották a bombát, szülők lesznek. A közösségi médiában akkor azt is elárulták, ikerlányaik fognak születni.

Borbély Alexandra terhesen bikinben

Július elején Borbély Alexandra a Reggeliben árult el még több részletet a terhességéről. Elmesélte, szüleivel hogyan közölte a gólyahírt, és arról is lerántotta a leplet, decemberre várja a lányait. A kismama azóta is feltölt egy-egy képet az oldalára, babapocakja egyre jobban kerekedik.

A mostani bikinis felvételhez csak annyit írt, "menedékem” - a hozzászólók ebből arra következtettek, terhesen imád úszni. Volt, aki megosztotta ezzel kapcsolatban a saját tapasztalatát, többen helyeselve írták, számukra is jó érzés volt kismamaként a vízben lenni.

Nem csak a rajongók, kolléganője is kommentálta a képet. Kovács Patrícia véleménye az volt a fotóról: "Micsoda gyönyörűség”.

Borbély Alexandra és Csuja Imre lányának babapocakos fotója

Borbély Alexandra és Csuja Fanni közös babapocakos képet készítettek. A 35 éves színésznő és Csuja Imre lánya régóta jó barátnők, most úgy hozta az élet, hogy egyszerre várandósak, ezt pedig egy imádni való közös fotón örökítették meg.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük