Kovács Ági babapocakos fotója: az úszónő 11 évvel a fia után újra babát vár

Kovács Ági babapocakos fotóval adta hírül a Facebookon, hogy hamarosan kétszeres fiús anyuka lesz.

kovács-ági-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Ági alaposan meglepte a rajongóit péntek délután: babapocakos fotóval adta hírül, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt. 

A negyvenéves olimpikon egy piros miniruhát viselt a képen, amelyben jól látszik kerekedő pocakja, valamint az is, milyen sugárzóan szép kismama.

Kovács Ági terhes

"Az álmok, ha hiszünk benne, egyszer valóra válnak! Párommal boldogságban várjuk kisfiúnk érkezését. Magánéletemről eddig sem beszéltem sokat, és ezután sem szeretnék, de ezt az örömteli hírt (ami egyre látványosabb) boldogan osztom meg Veletek" - írta a Facebook-bejegyzéshez.

A gólyahírre, persze, azonnal özönleni kezdtek a gratulációk, közel kétezren fejezték ki jókívánságaikat a leendő kétgyermekes anyukának.

Kovács Áginak már van egy fia: Gábor Dominik 2011-ben jött a világra előző házasságából. A sportoló nagyon óvja kisfiát a rivaldafénytől, csemetéjével nem láthatjuk a címlapokon és a képernyőn sem. Arra is rendkívül ügyel, hogy magánéletével se kerüljön a lapokba. 2011-ben a legnagyobb titokban vált el férjétől, Gábortól. 

Egerszegi Krisztina ma

Egerszegi Krisztina a visszavonulása óta ritkán mutatkozik a nagy nyilvánosság előtt, csak néha jelenik meg az úszósporthoz köthető eseményeken, kerek évfordulós megemlékezéseken, azt ugyanakkor 2021-ben vállalta, hogy az Úszó Nemzet Program nagykövete legyen. 

Cover-fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ezt is szeretjük