A mindenórás Nádai Anikó fehérneműs fotót mutatott: 20 kilót hízott a várandóssága alatt

Nádai Anikót már csak napok választják el attól, hogy karjában tarthassa második gyermekét.

nádai-anikó-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó terhessége utolsó napjaiban mutatta meg magát fehérneműben. A mindenórás kismama 20 kilót hízott a várandósság alatt, gömbölyű pocakjával sugárzó látványt nyújt.

A 2022-es évének eleje tele volt örömhírekkel: január 8-án szerelme, Hajmásy Péter megkérte a kezét. 11 nappal később, a 33. születésnapján pedig babapocakos fotóval és ultrahang képekkel adta követői tudtára, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt.

Nádai Anikó terhesen fehérneműben

A műsorvezető első gyermekét, Patrikot 2015-ben hozta a világra. A kisfiú édesapja az RTL Klub rendezője, Kovács Dániel Richárd, akivel 2017-ben hivatalos közleményben tudatták, öt év után különválnak az útjaik. Elárulta, a mostani várandósság nehezebb a számára, mint mikor hét évvel ezelőtt volt kismama. A követői nem látják rajta, hogy szenvedne, épp ellenkezőleg, nem győztek bókolni neki a fehérneműs képe láttán. Itt nézheted meg az Instagram-bejegyzést.

A kommentelők elhalmozták bókokkal, sokan írták, hogy még sosem látták olyan gyönyörűnek, mint most.  

"A +20 kg egyáltalán nem látszik, csak a hatalmas poci! Szerintem csak oda mentek a kilók. Nagyon szépséges, csinos vagy! Kitartást kívánok!"

"Te így is gyönyörű vagy, 20 kg ide, vagy oda, nagyon jól áll ez a kismama szerep neked, csak úgy ragyogsz!"

- Most sokkal idősebb vagyok, 26 éves voltam az előző terhességemnél. És - őszinte leszek - jobban is szenvedek, mint korábban. Jobban megérzem a meleget, de filigránabb is voltam, mint most - árulta el a Story magazinnak.

Caramel felesége miniben babapocakkal

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi május 10-én jelentette be, hogy második gyermekükkel várandós: az Instagram-oldalára töltött fel egy babapocakos képet. Szilágyi Szilvi az InStyle és az ALLEE Kutyával a vörös szőnyegen elnevezésű programján azt is megmutatta, milyen szépen gömbölyödik már a babapocakja. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Házasodna a gazda

Ezt is szeretjük