Caramel várandós felesége a vörös szőnyegen: Szilvi miniruhában állt a fotósok elé

Szilágyi Szilvi a Kutyával a vörös szőnyegen elnevezésű rendezvény egyik sztárvendége volt.

caramel-felesege-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi május 10-én jelentette be, hogy második gyermekükkel várandós: az Instagram-oldalára töltött fel egy babapocakos képet. 

„Két szív egy testben. Róla álmodoztunk az elmúlt években és most életem újabb szerelme úton van!” - írta a felvételhez. A pár 11 éve van együtt, első gyermekük, Szofi 2014 augusztusában született, a pár egy évvel később házasodott össze.

Caramel feleségének babapocakja

Szilágyi Szilvi a hétvégén az InStyle és az ALLEE Kutyával a vörös szőnyegen elnevezésű programján azt is megmutatta, milyen szépen gömbölyödik már a babapocakja. A zsűri a legsportosabb és a legstílusosabb duók mellett megválasztotta a legmenőbb örökbefogadott eb és gazdi párost, valamint a legnagyobb alfahímet is. A versenyt a sztárok kutyás divatshow-ja vezette fel. Az eseményen tombolát is vásárolhattak a látogatók, a befolyt összegből a divatmagazin a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet támogatja.

Caramel felesége Mochival, a pomerániai törpespiccel érkezett az InStyle eseményére, a kutyus két éve talált otthonra a házaspár családjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Mochi érkezésével megduplázódott a szeretet az életünkben. Kislányom legjobb barátja lett, emellett nagyon jót tett a házasságunknak is, a férjem sokkal „lágyabbá”, érzelmesebbé vált - árulta el Szilágyi Szilvi.

A legemlékezetesebb közös kalandjuk a kutyussal egy nagyon friss emlék: Mochi is jelen volt, amikor megtudták, hogy érkezik a kis tesó. 

- Így lett teljes a családunk: két gyerkőccel és egy fantasztikus kutyussal - mesélte a várandós sztár, aki mellett galériánkban megnézheted a vörös szőnyeg többi hírességét is. 

Ezt is szeretjük