Stohl András feleségének már ekkora a babapocakja: Vica gyönyörű kismama

Stohl András felesége sugárzóan szép kisama. Vicáról a kommentelők is áradoznak.

stohl-andrás-covetr

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stohl András várandós feleségével posztolt közös fotót. A képen látszik, Vica babapocakja már szépen gömbölyödik. A színész és szerelme februárban jelentették be, úton van első közös gyermekük.

Az örömhírt közös képpel tudatták a rajongókkal, amely alapján Vica a bejelentéskor már túl volt az első kritikus három hónapon. Azóta nem láthattunk róla friss, egészalakos felvételt, így még feltűnőbb, milyen nagy már a pocakja.

Stohl András feleségének babapocakja

A sztárfeleség sugárzóan szép kismama, a kommentelők nem is győztek gratulálni és bókolni neki.

"Gyönyörűek vagytok! Jó újra látni titeket!"

"De szép pocid van Vicuska" - olvasható a hozzászólások között.

A sztárpár februárban a Mokkában nyilatkozott arról, hogy születendő gyermekük tervezett baba. Elmesélték, miután belefogtak a babaprojektbe, nem kellett sokat várniuk, nagyon hamar megfogant első közös gyermekük.

Vica az adásban beavatta a tévénézőket abba is, milyen romantikus módon közölte Stohl Andrással, hogy ötödszörre is édesapa lesz.

- Volt egy sejtésem, csináltam egy tesztet, majd nagy örömmel láttam, hogy pozitív. András este jött haza egy hosszú előadás után, én már bekészítettem a teszt eredményét a párnám alá. Miután bebújt mellém, megpuszilt, én pedig elővettem, és mutattam neki: "Nézd, kisbabánk lesz!” - emlékezett vissza Vica.

Pindroch Csaba várandós feleségével a címlapon

Pindroch Csaba és terhes felesége, Verebes Linda gyönyörű címlapfotón mosolyogtak együtt. Először láthattuk őket azóta, hogy kiderült, a színésznő negyedik gyermeküket hordja a szíve alatt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük