Pindroch Csaba várandós feleségével gyönyörű címlapon: Verebes Linda babapocakja szépen gömbölyödik

Pindroch Csaba felesége gyönyörű kismama a címlapon. Mutatjuk, milyen nagy már Verebes Linda pocakja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pindroch Csaba és terhes felesége, Verebes Linda gyönyörű címlapfotón mosolyogtak együtt. Először láthattuk őket azóta, hogy kiderült, a színésznő negyedik gyermeküket hordja a szíve alatt.

23 éve alkotnak egy párt. Szerelmük még a ’90-es évek elején kezdődött, azóta nemcsak a magánéletben, hanem a képernyőn és a színpadon is nyerő párost alkotnak: a 2022-es év eleje óta ők vezetik a Duna Televízió Családi kör című műsorát, Mr. és Mrs. című kétszemélyes előadásukkal pedig körbejárták az országot.

Pindroch Csaba terhes feleségével

Utóbbival május 10-én Salgótarjánban léptek fel, a darab kezdete előtt óriási örömhírt jelentettek be a közönségnek. Elárulták, Verebes Linda várandóssága miatt egy ideig pihentetik a darabot. A pár a Nők Lapja magazin borítóján mutatkozott először a gólyahír óta. Gyönyörű címlapon láthattuk Verebes Lindát gömbölyödő babapocakkal.

A kismamát férje karolja át a meghitt fotón. Fehér csipkés ruhájában sugárzóan szép kismama. A színészpárnak már van három gyermeke: Mira 2007-ben, Richárd 2014-ben, Patrik 2015-ben jött a világra.

- Sokan csodálkoznak, hogy még egy gyermeket vállalunk, de az ismerőseink között is több családban született négy-öt gyerek, úgyhogy van előttünk jó példa. Természetesen óriási logisztikát igényel majd egy ekkora családot működtetni, és én már három gyerek mellett is sokszor érzem úgy, hogy háromfelé kell szakadnom, de meg fogjuk oldani. Nagyon szép évek várnak ránk, boldogan nézünk elébe! - árulta el Verebes Linda a lapnak.

Caramel felesége terhes

Caramel felesége második gyermeküket várja. Szilágyi Szilvia az Instagramon két babapocakos fotóval jelentette be, hogy férjével másodszorra is szülők lesznek. Szilvi 2014 augusztusában adott életet első gyermeküknek, Szofinak, nyolc évvel kislányuk világra jötte után pedig hamarosan másodszor is édesanya lesz.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük