Pindorch Csaba és felesége 4. gyermeküket várják: Verebes Lindával így jelentették be

Pindroch Csaba és felesége három gyermeke, Mira, Richárd és Patrik hamarosan kis testvért kapnak.

pindroch-csaba-verebes-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pindroch Csaba felesége terhes. Verebes Linda és a színész kedden Salgótarjánban léptek fel kétszemélyes, Mr. és Mrs. című előadásukkal.

Még mielőtt elkezdődött volna a darab, óriási örömhírt osztottak meg a közönséggel, bejelentették, hogy hamarosan bővül a családjuk, ugyanis a színésznő negyedik gyermeküket hordja a szíve alatt. Azt is hozzátették, Verebes Linda állapota miatt a darab egy időre szünetel - írta meg a nool.hu.

Pindroch Csaba felesége terhes

A színész házaspár már 23 éve alkot egy párt a magánéletben és a munkában egyaránt. Nem csak színházi estjük során partnerek, immár a televíziónézők is jól ismerik párosukat, év eleje óta ők a házigazdái a Duna Televízió Családi kör című műsorának. 

pindroch-csaba-verebes-linda
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

2006-ban, hét év együttlét után kötötték össze az életüket, első gyermekük, Mira házasságuk második évében jött a világra. Őt követte a sorban 2014-ben Richárd, majd egy évvel később született meg harmadik gyerkőcük, Patrik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár a legnagyobb harmóniában élnek, kapcsolatuk nem volt szerelem első látásra. A ’90-es évek közepén ismerték meg egymást, és jó ideig csak barátok voltak.

- Kellett másfél év, hogy rádöbbenjek, mit érzek. Addig csak tetszett, meg jó volt vele. Volt egy bizonyos eset, amikor egy nagy mélypontból rántott ki, ez egy veszekedés közben volt. Akkor, ahogy a jövőről beszélt, tudtam, ha elfogad, biztos, hogy ő lesz a feleségem - ecsetelte Pindroch Csaba a  Mokkában  2022 februárjában.

Pindroch Csaba ötvenévesen lesz négyszeres apuka.
Pindroch Csaba ötvenévesen lesz négyszeres apuka.
Fotó: MTVA/Magyarország, szeretlek!

Azóta a legnagyobb boldogságban élnek hamarosan hattagúra bővülő családként. Az ötvenéves sztár a mai napig energiát merít felesége mosolyából, szinte elválaszthatatlanok Verebes Lindával.

- A baráti társaságunkból senki sem tudta tartani a lépést. Az biztos, hogy nagyon jó, ahogyan élünk, nincs benne hűtlenség. Önmagában sem a férfi, sem a nő nem bonyolult. A kettejük kapcsolata bonyolult. Viták és meccsek természetesen nálunk is vannak, a csatákat mi is megvívjuk. Nincs titok - vigyázunk egymásra, és a Jóisten vigyáz ránk - nyilatkozta a 49 éves színész 2021 júniusában a Mandinernek

Caramel felesége terhes

Caramel felesége második gyermeküket várja. Szilágyi Szilvia az Instagramon két babapocakos fotóval jelentette be, hogy férjével másodszorra is szülők lesznek. Szilvi 2014 augusztusában adott életet első gyermeküknek, Szofinak, nyolc évvel kislányuk világra jötte után pedig hamarosan másodszor is édesanya lesz.

Cover-fotó: MTVA, TV2

Ezt is szeretjük