A focisztár Szalai Ádám barátnője sugárzóan szép kismama: Krista kislányt hord a szíve alatt

Szalai Ádám márciusban tudatta a hírt, hogy kedvesével szülői örömök elé néznek.

szalai-ádám-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szalai Ádám párja sugárzóan szép kismama. A focisztár márciusban egy aranyos gesztussal tudatta a szurkolókkal, hogy édesapa lesz: gólöröm közben a hüvelykujját a szájába dugta, épp úgy, ahogy a kisbabák szokták cumizni azt.

A magyar focirajongók számára történelmi nap 2022. június 14-e, hazánk válogatottja elsöprő győzelmet aratott: a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen 4-0-ra verték meg az Eb-ezüstérmes Angliát.

Szalai Ádám barátnője ilyen kismama 

A válogatott csapatkapitányának hamarosan új fejezet nyílik az életében, édesapa lesz. Már azt is tudni lehet, születendő gyermeke milyen nemű lesz. Modell kedvese, Krista az Instagramon rózsaszín lufikkal és egy cuki kiscipővel tudatta, kislányt hord a szíve alatt. 

A modell június 13-án Bulgária fővárosában, Szófiában fotózkodott. Az egészalakos képen ugyan lenge ruhát visel, látszik, szépen gömbölyödik a pocakja. A kommentelők is megállapították, Krista sugárzóan szép kismama.

Évek óta köztudott, hogy Szalai Ádámmal egy párt alkotnak: noha közös fotón még sosem láthattuk őket, rendszeresen posztolnak ugyanazokról az üdülőhelyekről, Krista Budapestről is bejelentkezett már az Instagramon, és Ráckevén is készített magáról videót. 

Cseh Laci felesége

Az olimpiai ezüst- és bronzérmes világ- és Európa-bajnok úszónk, Cseh Laci 2015 augusztusa óta él boldog házasságban feleségével, ám kapcsolatuk már 2007 óta tart. Egy romantikus filmbe is beleillene, ahogy Diát megismerte egy úszóbajnokságon.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük