Kásás Tamás 10 éve vonult vissza: így él most a sármos vízilabdázó

Kásás Tamás nem titkolja, hiányoznak neki a régi vízilabdás sikerek.

kasas-tamas-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kásás Tamás mindössze hatéves volt, amikor vízilabdázni kezdett, hamar látszott, mennyire tehetséges. 

2000-ben, 24 esztendősen nyert először olimpiai aranyat a csapatával, majd 2004-ben és 2008-ban ismét sikerült a bravúr. 

Kásás Tamás így él most

Kásás Tamás 2022 júliusában lesz 46 éves. 2011-ben búcsúzott a válogatottságtól, de 2012-ben még tagja volt a londoni olimpián az ötödik helyezett vízilabda-válogatottnak. Akkor annak örült, hogy soha többet nem kell edzésre járnia. Az utolsó években már megcsömörlött, nem élvezte úgy a sportot, mint azelőtt. 

Kásás Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó a DTK - D. Tóth Kriszta Show című műsorban 2012 novemberében.
Kásás Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó a DTK - D. Tóth Kriszta Show című műsorban 2012 novemberében.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

 - Ki akartam szakadni ebből a világból, más impulzusokra vágytam. Nem gyűlöltem meg a sportot, csak már elég volt belőle. Nem akartam az uszodában megöregedni. Egy ideig próbálkoztam, kimentem Amerikába, hogy gyerekekkel foglalkozzak, de három hónap után rájöttem, hogy ilyen módon sem szeretnék benne maradni a vízilabdás közegben - mesélte a Best magazinnak

Az olimpiai bajnok a mai napig keresi az útját, még most sem tudja, merre tart igazán, ugyanakkor szerencsés, mert az anyagi háttere biztosított ahhoz, hogy kísérletezzen, próbálkozzon. 

- Igazából ez a keresés még most is tart, jelenleg sincs egy konkrét elfoglaltságom. Szerencsés vagyok, mert nem szorulok rá arra, hogy mindenképpen legyen munkám, így mindig azt csinálom, amit szeretnék.

Rengeteget olvasok, sok podcastot hallgatok, sok dolog érdekel az élet különböző területeiről,

és még azt próbálom kitalálni, hogy az így szerzett tudást hogyan és milyen területen tudnám majd kamatoztatni - árulta el jelenlegi életéről az olvasóknak Kásás Tamás. 

Kásás Tamás azt sem titkolja, talán azért sincs könnyű helyzetben, mert a sportolóként átélt óriási sikerhez nagyon nehéz hasonlót találni. Ennek ellenére nem adta fel, szeretne valami másban kiteljesedni. 

- Jó lenne még egyszer megízlelni a siker ízét valami egészen másban. Ez hiányzik az életemből... De remélem, hogy megtalálom. 

Erdei Zsolt otthona

Erdei Zsolt családi háza a természet szerelmeseinek valóságos álomotthon. 2007-ben kezdett építkezni Fóton, immár jó pár éve lakik az óriási, már-már birtoknak megfelelő telken. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük