Noszály Sándor lánya már 19 éves: Szonja igézően kék szemű nő

Noszály Sándor lánya 2022-ben már 19 szál gyertyát fújhatott el a születésnapi tortájáról.

noszály-sándor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Világhírű sportoló, Nagy Ő és örök macsó - ez mind eszünkbe juthat Noszály Sándorról, ám van még egy nagyon fontos szerep az életében: odaadó édesapja lányának. 

Mivel Szonját nagyon óvja a nyilvánosságtól - nem szokott vele se újságban, se tévéműsorban mutatkozni, és az Instagramot sem árasztja el a fotóival - vannak, akik nem is tudják, hogy van gyermeke.

Noszály Sándor és lánya

Az édesapa csak különleges alkalmakkor tesz ki képet Szonjáról, ilyenek például az ünnepek. A 2022. április 13-a különleges napnak számít a családjukban, hiszen Szonja ekkor ünnepli a születésnapját. Aznap, amikor betöltötte a 19. életévét, az egykori teniszező egy közeli portrét rakott ki róla, összevágva az egyik saját fotójával.

„I must have done something right in my life to deserve a daughter so beautiful, kind, sweet, and smart as you. Never change, my love” - írta angolul a bejegyzéshez. A szöveg magyarra fordítva annyit tesz:

„Valamit biztosan jól csináltam az életben, hogy ilyen gyönyörű, kedves, édes és okos lányt érdemeltem ki, mint te. Sose változz meg, életem.”

A cikk az ajánló után folytatódik

A poszt melletti kommentszekcióban sokan fejezték ki gratulációjukat. Páran nem mentek el szó nélkül amellett, hogy Szonjából milyen bájos, igézően kék szemű fiatal nő lett. Akadt olyan is, aki észrevette, jó pár vonást örökölt az édesapjától.

Utoljára 2021 karácsonyán láthattunk közös képet az apa-lánya párosról, az egész alakos felvételről az is kiderült, Szonja alkatilag is az apjára ütött: magas és vékony. Van valami azonban, amiben nem akarja követni a példáját, belőle biztosan nem lesz sportoló.

- Kilencéves volt, amikor megtanítottam teniszezni, de határozottan megmondta, hogy nem akar versenyző lenni. Én pedig nem szerettem volna semmit ráerőltetni. Ambiciózus, kitartó lány, akinek pont olyanok az életről való elképzelései, az értékrendje, ahogy szerettem volna - ezt Noszály Sándor 2021 februárjában mondta el a Blikknek.

Gajdos Tamás lánya

Gajdos Tamás négyszeres apuka: első házasságából egy fia, a 34 éves Gergely és egy lánya, a 31 esztendős Viktória született. Jelenlegi párja, Krisztina szintén egy lánnyal és egy fiúval ajándékozta meg: Zétény általános iskolás, Dominika pedig január 24-én töltötte be a 19-et. Mutatjuk, milyen szép nő idősebbik lánygyermeke.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars 2020

Ezt is szeretjük