Gajdos Tamás 31 éves lánya szőke szépség: a ritkán látott Viktóriával mozizott

Gajdos Tamás idősebbik lánya örökölte a tévés jó génjeit, viszont a személyisége teljesen más.

gajdos-tamas-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gajdos Tamás egyike hazánk első férfi modelljeinek. A ’80-as években  reklámfilmekben szerepelt, jó pár kifutón végigsétált, valamint számos magazinban is megjelentek a fotói. Aztán más irányt vett az élete, 1993-ban kiválasztották a Szerencsekerék egyik műsorvezetőjének.

Közel harminc éve láthatjuk a képernyőn. 2009-ben csatlakozott az ATV csapatához, azóta a Híradó és az ATV Start műsorvezetőjeként találkozhatunk vele. A tévés a közösségi médiában is jelen van, rendszeresen posztol az Instagramra. Követői az oldala alapján pontosan tudhatják, hogy a mozgás szerelmese, illetve bejegyzései azt is elárulják róla, hogy nagy filmrajongó.

Gajdos Tamás és ritkán látott lánya, Viktória

Sokszor teszi tiszteletét a legújabb filmek premierjén, ahova általában nem egyedül érkezik. A Mátrix: Feltámadások bemutatójára két lánya kísérte el, Viktória és Dominika csak úgy ragyogtak édesapjuk oldalán.

Gajdos Tamás két lányával a Mátrix: Feltámadások premierjén. Jobb oldalán Viktória, balján Dominika látható.
Gajdos Tamás két lányával a Mátrix: Feltámadások premierjén. Jobb oldalán Viktória, balján Dominika látható.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Gajdos Tamás négyszeres apuka: első házasságából egy fia, a 34 éves Gergely és egy lánya, a 31 esztendős Viktória született. Jelenlegi párja, Krisztina szintén egy lánnyal és egy fiúval ajándékozta meg: Zétény általános iskolás, Dominika pedig január 24-én töltötte be a 19-et.

Kisebbik lányával korábban többször is láthattuk egy-egy díszbemutatón, azonban Viktória egy fokkal jobban kerüli a nyilvánosságot. Ha mégis úgy dönt, hogy édesapjával jelenik meg valahol, vagy közös képet posztolnak, a rajongók mindig ámulnak, milyen szép nő lett belőle. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is gyakran megemlítik, mennyire hasonlítanak egymásra. Jó géneket örökölt az apukájától, a személyiségük azonban különbözik. Míg Gajdos Tamás igazi örökmozgó, addig idősebbik lánya nyugodtabb típus.

- Apa igazi megszállott. Legalább hat-nyolcféle sportot űz egyszerre, már követni sem tudom, hogy éppen melyik versenyére készül. Számára nagyon fontosak a célok, az élteti, ha valamiben a legjobb, ha a dobogó legfelső fokán állhat - ecsetelte a Meglepetés magazinnak 2017-ben.

gajdos 2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Viccesen azt is elmesélte a lapnak, hogy édesapja fitt megjelenéséből adódóan akadnak néha félreértések. Többször előfordult már, hogy a műsorvezetőt nem az apukájának, hanem a párjának nézték.

Gajdos Tamás és gyönyörű párja

Gajdos Tamás és a nála 17 évvel fiatalabb Krisztina 28 esztendeje alkotnak egy párt. Csak ritkán mutatkoznak együtt, utoljára egy decemberi filmbemutatóra érkeztek kéz a kézben.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük