Már 17 éves Deutsch Anita és Kinizsi Ottó idősebbik lánya: Emmával közös képet posztoltak
A Barátok közt álompárjának nagyobbik lánya már 17 éves, édes családi fotóval köszöntötték a születésnapost.

deutsch-anita-kinizsi-otto-fb
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönhetően találkoztak egymással, előbbi 1999-ben, utóbbi pedig néhány évvel később, 2001-ben csatlakozott a színészgárdához.

2001 óta, vagyis immár 21 éve szerelmesek egymásba, az esküvőjüket 2004-ben tartották. Mivel a színész a szerelmük hajnalán csupán 20 éves volt, míg a színésznő 28, kezdetben sok támadás érte őket, rengetegen hitték, ez a románc nem tart majd örökké. Nem lett igazuk.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya, Emma

A sztárpár első gyermeke, Emma 2005-ben jött a világra, majd érkezett a kis testvére, egy újabb kislány, Hanni 2010-ben. Kinizsi Emma 2022. január 20-án ünnepelte a 17. születésnapját, büszke édesanyja pedig egy édes családi fotóval köszöntötte az Instagram-oldalán.

“A mi csodaszép 17 évesünk!” - írta a fotóhoz, amin édesapja és édesanyja egyszerre ölelik szorosan tinédzser lányukat. Emma szép, mint az édesanyja, szőke haját és világos szemét ugyanakkor az édesapjától örökölte.

Deutsch Anita és Kinizsi Otto 2018 tavaszán a Story magazinnak mesélt a lányokról, akkor azt mondták, inkább az apjukra ütöttek. Emma tényleg apja lánya, a belső tulajdonságai nagyobb részét is tőle örökölte. 

- Mi apával nagyon egy habitusúak vagyunk. Ha valamit akarunk, akkor addig mondjuk, míg a másik meg nem érti, vagy nem enged - árulta el Emma akkor a hetilapnak. 

A nagyobbik lány kimondottan tehetséges író, a kisebbik, Hanni pedig, aki 2022 februárjában lesz 12 esztendős, szeret szerepelni és táncolni.

Hazai sztárok flitteres ruhái 2021-ből

Kinizsi Ottó a Dancing with the Stars második évadának második helyezettjeként végzett, de a parketten nem csak őt láthatták a nézők, két adásban a felesége, Deutsch Anita is részese volt a koreográfiának. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik a 2021-es év hét legemlékezetesebb flitteres ruháját viselték.

Cover-fotó: Femina/Szabó Lolita

Ezt is szeretjük