Endrei Judit és ritkán látott lányai: Nóra 30, Laura 27 évesen ilyen bájos nő
Endrei Judit és volt férje, Sütő Péter házasságából 1991-ben Nóra, 1994-ben Laura született meg.

endrei judit cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan, akik arra vágynak, hogy egy napon a televízióban dolgozhassanak, olyan karrierről álmodnak, amelyet Endrei Judit a magáénak tudhat. A ’70-es évek egyik legnépszerűbb bemondónőjeként gondolunk rá, emellett olyan műsorok kapcsolódnak a nevéhez, mint az Ablak, a Homokóra vagy a TV-Híradó.

Túl a hatvanon sem ért véget a fényes pályafutása, az aktív idősödés témakörével foglalkozik. 2015-ben írta meg a Korhatártalanul című könyvét, amellyel a mai napig járja az országot az ötvenes és hatvanas korosztály nagyköveteként.

Endrei Judit ritkán látott lányai

Bár mindez irigylésre méltó, ő mégsem a felsoroltakat tartja élete fő művének, két lányára a legbüszkébb. Volt férjével, Sütő Péterrel kötött házasságából két gyermek született: Nóra 1991-ben látta meg a napvilágot, Laura 1994-ben született. 

endrei-lányai
Fotó: YouTube/Családvarázs

- Az, hogy én az édesanyjuk vagyok, az egy életre szól. Az én szeretetem egy életen át ott van. Ők tudják, ha a világ bármelyik tájékára veti őket a sors, a mama mindig ott van - fejtette ki a Családvarázs című műsor vendégeként.

Bár a két lány szülei már hosszú évek óta nem élnek együtt, az édesapjuk részese az életüknek. Édesanyjukkal pedig igazi hármas egységet alkotnak: nincs olyan, amit ne osztanának meg egymással, ráadásul úgy hozta a sors, hogy együtt is élnek. Az együttlakásból sincsenek köztük problémák, Nóra és Laura az édesanyjukra testvérként, illetve barátnőként tekintenek, Endrei Judit pedig megadja a lányainak a kellő életteret.

endrei-lányai-2
Fotó: YouTube/Családvarázs

Nóra és Laura nagyon jó testvérek, de különbözőbbek nem is lehetnének. Azt mondják magukról, hogy olyanok, mint a tűz és a víz: előbbi csendesebb, magára figyelő típus, míg utóbbi igazi lázadónak vallja magát.

A Magyar Televízió férfi bemondói

Kovács P. József 1941. július 4-én született Budapesten. 1962-ben kezdett el dolgozni a köztévénél, ahol nem csak bemondó volt, évtizedekig a TV Híradó hírolvasójaként is láthattuk, és a Magyar Rádióban is vezetett műsorokat. 42 év után, 2001-ben a Magyar Televízió életműdíjával tüntették ki, ugyanebben az évben önként távozott a köztévétől. 

Képes összeállításunkban nemcsak Kovács P. Józsefet, hanem a Magyar Televízió más ismert férfi bemondóit is láthatod: mennyit változtak az évtizedek során, mit csinálnak napjainkban. 

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli - Csak csajok

Ezt is szeretjük