Zámbó Árpy lánya ilyen gyönyörű nő: a 32 éves Edinát csak ritkán látni

Zámbó Árpy lányával érkezett a Csepeli Munkásotthonban megrendezett Zámbó Jimmy-gálára.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Zámbó család majd' minden évben gálaesttel emlékezik meg tragikus körülmények között elhunyt testvérükről. Ez idén sem volt másként, megtelt a nézőtér Zámbó Jimmy emlékkoncertjén. A família sok tagja is részt vett az eseményen, Zámbó Árpy ritkán látott lányával, Edinával érkezett.

Több mint két évtizede annak, hogy a magyar könnyűzenei élet királyaként emlegetett előadó életét vesztette 2001. január 2-án. Hiába telt el ennyi idő a halála óta, a mai napig rengetegen imádják a kétszeres EMeRTon-díjas énekes dalait. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy az emlékére rendezett koncertre pillanatok alatt elfogytak a jegyek.

Zámbó Árpy lánya

A már hagyománynak számító eseményt tavaly a világjárvány miatt nem lehetett megtartani, ám 2022-ben a Csepeli Munkásotthon ismét megtelt Jimmy-rajongókkal. Olyan előadók léptek színpadra, mint Tóth Andi, a 2019-es X-Faktor győztese, Ruszó Tibi vagy Suzy, valamint a virológus, Rusvai Miklós is tiszteletét tette.

Zámbó Árpy ritkán látott lányával, Edinával érkezett az eseményre.
Zámbó Árpy ritkán látott lányával, Edinával érkezett az eseményre.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Zámbó Jimmy nővére,  Zámbó Marietta főszervezőként köszöntötte a közönséget, Zámbó Tihamér pedig a Tények Plusz stábjának mesélt arról, mennyire jó érzés, hogy testvérük emlékét ilyen sokan őrzik a szívükben.

- Volt, aki már két évvel ezelőtt megvette a jegyét a gálára, ilyen rajongótábor van. Nővérem egyszer-kétszer nyilatkozott, hogy nem csinálja tovább, belefáradt, hiszen ez egy nagy meló, de amikor vége a bulinak, és látjuk, mekkora siker, akkor feltöltődünk, és készülünk a következő évre.

Apa és lánya bájosan puszizkodtak a kamerák és fotósok előtt.
Apa és lánya bájosan puszizkodtak a kamerák és fotósok előtt.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Zámbó Árpy nem egyedül érkezett a rendezvényre, gyönyörű lányával az oldalán ecsetelte, hogy 96 esztendős édesanyjuk webkamerán keresztül követte az eseményeket. Zámbó Jimmy unokahúga csak nagyon ritkán mutatkozik nyilvánosan. A 32 éves Edina óvja magánéletét a nyilvánosságtól, utoljára 2017-ben mesélte el a nagyérdeműnek, hogy megtalálta a szerelmet. Ekkor állt oltár elé férjével, Ádámmal.

Zámbó Jimmy első felesége

Zámbó Jimmy 18 éves volt, amikor megismerte első feleségét, aki elsőre megbabonázta a szépségével. Bár sok akadálya volt annak, hogy kapcsolatuk beteljesüljön, az énekes nem adta fel.

Ezt is szeretjük