Ő volt Zámbó Jimmy első felesége: a kétgyerekes Verába 18 évesen szeretett bele

Zámbó Jimmy első felesége, Zámbó Krisztián édesanyja, Csoma Vera a megismerkedésükről mesélt.

zámbó-jimmy-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy művészi vénája már gyerekként megmutatkozott. Imádott négy testvérével zenélni, budapesti otthonuk zongoráján játszani. Később a Magyar Rádió Gyermekkórusában énekelt, majd a gimnáziumi tanulmányai után felvették a Zeneakadémia jazz-ének szakára.

Mindössze 17 éves volt, amikor megszerezte előadóművészi engedélyét, onnantól kezdve bárokban, lokálokban énekelt. 

Zámbó Jimmy első felesége, Csoma Vera

Korán megtette az első lépéseket a siker irányába, és az első nagy szerelem is fiatalkorában jött az életébe. 18 éves volt, amikor megismerte első feleségét, aki elsőre megbabonázta a szépségével. Bár sok akadálya volt annak, hogy kapcsolatuk beteljesüljön, az énekes nem adta fel.

Zámbó Jimmy és legidősebb fia, Zámbó Krisztián édesanyja a bátyjaik révén kisebb korukban ismerték meg egymást, de csak évekkel később alakultak ki köztük gyengédebb érzelmek. 

Csoma Vera sok év után először szólalt meg, a Story magazinban idézte vissza, hogyan indult a párkapcsolatuk. 21 évesen elvált, kétgyermekes anyuka volt, amikor a zenész csapni kezdte neki a szelet.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Véletlenül egymásba botlottunk, mint régi ismerősök. Egyből elkezdett udvarolni, én viszont hónapokon át nem vettem komolyan. Menekültem előle, de ő egyszerűen nem adta fel. Anyám nagyon ellenezte, hogy beszéljünk, de ő képes volt télvíz idején a gangunkon, egy padon fagyoskodva aludni, hogy kivárja, amíg ajtót nyitok. Nem bírtam, az ablakon át kiadtam neki egy takarót - idézte vissza a múltat a lapnak.

Az asszony végül beadta a derekát. A mai napig élete szerelmeként emlegeti néhai férjét, aki két előző házasságából született gyermekét, Mónikát és Tamást sajátjaiként szerette, és nevelte fel. Éveken át tartó idilljüket közös fiuk születése koronázta meg.

- Felejthetetlen öt-hat évet töltöttünk együtt, amit semmiért sem cserélnék el. Jimmy végtelenül boldog volt a fiunk születésekor, rajongásig szerették egymást. 

Pár évvel később megváltozott a kapcsolatuk: Zámbó Jimmy megismerte Edit asszonyt, akit később, válásuk után el is vett. 

Szűcs Judith és Delhusa Gjon kapcsolata

Szűcs Judith első nagylemeze, aminek a Táncolj még! volt a címadó dala. Az album platinalemez lett. Kevesen tudják, hogy a slágert akkori szerelme, Delhusa Gjon neki írta mindössze egy éjszaka alatt, ötórás munkával.

Cover-fotó: MTI

Ezt is szeretjük