Ő Pataky Attila 23 évvel fiatalabb felesége: Orsi egy kérdést állandóan megkap

Pataky Attila gyönyörű felesége elárulta, mi az, amit szinte mindenki megkérdez tőle.

pataky-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataky Attila a zenei karrierje mellett a házasságára is büszke lehet: feleségét, Orsit az egyik rajongójaként ismerte meg, egy EDDA-koncerten találkoztak.  

Egy darabig csak barátok voltak, majd egyre közelebb kerültek egymáshoz, végül egy motorostalálkozón csattant el közöttük az első csók.

Pataky Attila és felesége 

A 2021 júliusában 70. születésnapját ünneplő sztárnak ez a harmadik házassága. Az elsőben született fia, Gergő már 45 éves, a másodikban világra jött Acsa pedig 17. Pataky Attila 2009-ben ismerkedett meg Nyikovics Orsolyával, több mint tíz éve élnek együtt, 2014-ben házasodtak össze. Az asszony rendszeresen elkíséri férjét a koncertekre, ő az első, akinek az énekes megmutatja a frissen írt dalokat.

pataky-attila
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

- A második házasságom után azt mondtam magamnak, hogy biztos nem házasodok többet, és nem lesz esküvő, de aztán rájöttem arra, miért venném el tőle ennek a boldogságát. Hála istennek, ő egy végtelenül nyugodt nő. Ez nagy dolog mellettem! Nagyon-nagyon jól kiegészítjük egymást. Megtanultam, hogy a szeretet az egyetlen valóság - árulta el Pataky az RTL Klub Nagy szám című műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Számomra Attila a minden: a férj, a társ, a barát, az ének, a rocksztár, az édesapa, a figyelmesség, a szerető, a tisztelet, az alázat, egy szóval minden - dicsérte az asszony a férjét. 

pataky-attila-felesege2
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

A köztük lévő 23 év soha nem okozott köztük problémát, az énekes úgy érzi, Orsiban megtalálta azt, amit egész életében keresett egy nőben. Bár eleinte sokan kérészéletűnek hitték a kapcsolatukat, a nagy korkülönbséget ma már az emberek többsége elfogadta, az Orsinak legtöbbször feltett kérdés sem ehhez kapcsolódik.  

pataky-attila-felesege
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

- Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy 12 év után nem unok-e EDDA-koncertre járni. Azt válaszolom, hogy nem, imádom, minden koncert más és más, mások a helyszínek, a rajongók, a zenekar aznap, másképp érkezünk meg. Azt gondolom, hogy sok év múlva is imádni fogok EDDA-koncertre járni, csak Attilától függ, mennyi ideig lesz a színpadon. 

Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége

Ernyey Béla és Balaton Dóra az első találkozásukkor megérezték, hogy megtalálták az igazit, ilyen társra vágytak mindig is. Nem a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt tartottak belemenni a kapcsolatba, hanem azért, mert a találkozás olyan elementáris erővel hatott rájuk, hogy ettől kicsit megijedtek. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük