Ő Pataky Attila volt feleségének ikertestvére - Edit évekig velük élt
Ármán Edit A Konyhafőnök című műsorban Sárközi Ákos csapatába került.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ármán Edit A Konyhafőnök idei évadának egyik legszínesebb egyénisége. 2018-ban anyagi okok miatt ment Svájcba dolgozni 12 éves lánya, Éda és férje, Imi nélkül. 

Azért akart bekerülni az RTL Klub főzős vetélkedőjébe, hogy végre hazaköltözhessen a családjához, és itthon kezdjen új életet.

Pataky Attila volt feleségének ikertestvére

Sárközi Ákostól kapott kék kötényt, de a pirosak csapatkapitányával, Rácz Jenővel is könnyedén megtalálta a közös hangot, és az életvidám, vicces nő Fördős Zé, valamint a nézők szívébe is hamar belopta magát. 

Az arca sokaknak ismerős lehet, hiszen ikertestvére, Bea Pataky Attila volt felesége, aki egy fiúval, Acsával ajándékozta meg az énekest. Nemcsak külsőre, hanem belső tulajdonságaikban is nagyon hasonlítanak egymásra. Mint sok ikerpár, ezt ki is használták az iskolában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az iskolában mindig kiálltunk egymásért, sőt az is előfordult, hogy én Edit helyére ültem, helyette feleltem, előbb-utóbb azonban mindig lebuktunk. A tanáraink már hátulról megismertek, megkülönböztettek bennünket. Pedig grammra, dekára, hajszínre stimmeltünk - mesélte Bea a Story magazinnak

arman-edit
Fotó: RTL Klub

A hangjuk is teljesen egyforma, így előfordult, hogy ha Edit telefonon hívta Pataky Attilát, az EDDA frontembere azt hitte, a felesége szólt bele a telefonba. Miután az énekes és Bea elváltak, Edit mindkettejükkel jó kapcsolatban maradt. Ez talán a sok közös élménynek is köszönhető, hiszen voltak időszakok, amikor hármasban laktak, mert Editnek éppen nem volt párja, így hozzájuk költözött.

- Attila nagyon kedvelte Editet, mert soha nem tudta, mire számíthat, amikor hazaér. Azt mondta rá, olyan, mint egy őrült, persze pozitív értelemben…

Pataky Attila felesége

Az EDDA frontembere 2009 nyarán megismerte a nála 23 évvel fiatalabb Orsit, akivel a nagy korkülönbség ellenére remekül egymásra hangolódtak, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját. A sztárpár 2014-ben kelt egybe, a nő rendszeresen elkíséri férjét a koncertekre, mindenben támogatja őt, ráadásul ő az első, akinek a zenész megmutatja a frissen írt dalokat.

Ezt is szeretjük