Pataky Attila nagyobbik fia kiköpött az apja: a 45 éves Gergő elképesztően hasonlít rá

Pataky Attila és Pataky Gergő nem csak külsőleg hasonlít egymásra.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amilyen zabolátlan rocker a színpadon, Pataky Attila olyan odaadó édesapa a magánéletben. A zenésznek két fia született: Attila Csaba, vagyis Acsa idén lesz nagykorú, Gergő pedig már felnőtt férfi, 2021 februárjában ünnepelte 45. születésnapját.

Édesapjához hasonlóan Pataky Gergő is az előadóművész szakmát választotta magának, a PATAKY Művek együttes frontembere lett. Ám nem csak a zene szeretetén osztoznak, vonásaik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra.

Pataky Attila és 45 éves fia

Az apa-fia páros a TV2 Mokka stúdiójában jelent meg együtt, egymás mellett ülve pedig tökéletesen látszott, hogy szinte tükörképei a másiknak: ugyanaz a zöldeskék szem és csibészes mosoly terült el az arcukon, valamint beszédhangjukat is össze lehetne keverni. Az öltözködési stílusuk sem sokban különbözik.

pataky-1
Fotó: TV2/Mokka

Gergő gyakorlatilag beleszületett a zenészéletbe. Szülei már kisbaba korában magukkal vitték a próbákra, így az anyatejjel együtt szívhatta magába a rockot. Ezek után azt gondolhatnánk, hogy nem is volt kérdés, milyen szakmát fog választani, ám az első együttesét már felnőttként alapította.

pataky-2
Fotó: TV2/Mokka

- Tíz évvel ezelőtt raktuk össze az első bandát. Azelőtt azért már karaokézgattam, bárokba, ide-oda eljártunk a haverokkal - mesélte Gergő.

- Jó ideig volt egy olyan benne, hogy az túl sok neki, ahogy én élek, meredeknek gondolta. De amikor elhatározta magát, onnan egyenes út vezetett a színpadra - vette át a szót az édesapja.

Annak ellenére, hogy Gergő már felnőtt, mindent megoszt az édesapjával, aki igyekszik tanácsokkal szolgálni. Legyen szó munkáról vagy a magánéleti bonyodalmakról, vállvetve jutnak túl a nehézségeken.

Pataky Attila és felesége

Pataky Attila és felesége, Orsi már tíz éve ismerik egymást, egy EDDA-koncerten találkoztak. Először csak barátok voltak, olyan is megesett, hogy az énekes Orsinak öntötte ki a szívét szerelmi csalódásai után, aztán egyre közelebb kerültek egymáshoz, és végül szerelembe estek.

Ezt is szeretjük