Eláll a szavad Kóbor János lányától: ilyen gyönyörű a 13 éves Léna
Kóbor János nagyon büszke szép, okos és tehetséges lányára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kóbor János gyönyörű családot tudhat a magáénak. Második feleségét, a 23 évvel fiatalabb Deme Zsókát 2005-ben ismerte meg, majd három esztendővel később, 2008-ban vezette oltár elé egy Balatonaligán tartott szertartás keretein belül.

Az egykori modell és fitneszedző egy kislánnyal ajándékozta meg, aki édesanyjától a szépséget, apukájától a zene szeretetét örökölte.

Kóbor János szépséges lánya, Léna

Az Omega frontembere nem is lehetne büszkébb az immár 13 éves Lénára. A sztárcsemete épp olyan céltudatos és tehetséges, mint ő, azonban a hétköznapokban nem szeret kitűnni a tömegből.

- Sokszor figyelem a lányomat, Léna soha nem kihívó. Van benne egy természetes elegancia, amit a feleségemtől, Zsókától örökölt, tanult, de inkább visszahúzódó. A szabadidejében azt csinálja, ami a legjobban érdekli, táncol, énekel, zongorázik - mesélte a Story magazinnak.

Bár a zenész gyermeke már tinédzser, az erre a korra jellemző dac egyáltalán nem vall rá, esze ágában sincs lázadni a szülei ellen, saját bevallása szerint szeret velük lenni.

- A kettőnk személyisége nagyon jól működik együtt. Apaként mindent meg tudok vele beszélni, nem titkolunk egymás előtt semmit. Őszinte, kötetlen, haveri, baráti kapcsolat a miénk. Léna nagyon jól tanul, de nem stréber, inkább vagány csajszi, aki kitűnő tanuló. Nagyon büszke vagyok arra, hogy természetes a számára, hogy hozzám fordul segítségért, például, ha nem megy a matek, a fizika vagy a kémia, örülök, hogy nem csak a zenei témában kéri ki a véleményem.

Stohl András és 12 éves lánya

Franciska nem csak külső jegyeiben hasonlít édesapjára, művészi hajlamait is örökölte, már most látszik, hogy mennyire érzékeny és intuitív személyiség. A képes összeállításban megnézheted, milyen nagy már Stohl András legfiatalabb lánya.

Ezt is szeretjük