Pataky Attila 16 éves fiával pózolt - Acsa jóképű tinédzser lett
Pataky Attila kisebbik fiát csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataky Attila két fiúgyermek büszke édesapja: Gergő 43 esztendős, hozzá hasonlóan szintén zenész, a PATAKY Művek frontembere, Attila Csaba, becenevén Acsa 16 éves tinédzser. A 68 éves zenészlegenda idősebb gyermekével az elmúlt években többször adott interjút, így Gergőt gyakrabban láthatják a rajongók, kisebbik gyermekével viszont ritkábban szerepel együtt.

A Story magazin kedvéért most bevállalt egy közös fotózást a fiaival, a képen Gergő édesapját és a nála jóval fiatalabb kisöccsét karolja át éppen. A fotón jól látható, hogy Acsa jóképű tinédzser lett.

Az interjúból kiderült, hogy Pataky Attila roppant szoros kapcsolatot ápol mind a két fiával. Kisebbik gyermeke a hét közben vele és feleségével, Orsival él együtt, Gergővel pedig együtt énekelnek a színpadon. Közös fellépéseikről közösségi oldalára is posztol néha.

- Nem féltem őket, hiszen mitől is féltsem? A saját sorsuktól? Abba nem tudok beleszólni. Emlékszem, amikor Acsa megszületett, 24 óráig volt inkubátorban, akkor fogta meg életében először az ujjam. Azt mondtam neki: "szeretlek, és segítelek az utadon". Máig fürkészve figyelem mindkettőt, és elvarázsolva tapasztalom meg általuk az élet csodáit. Gergő egyébként sokkal nyugodtabb lélek, mint én. Mindig elképedve néztem, ahogy óraszerkezeteket szerelt szét, és javított meg. Ez a hozzáállás nekem is sokat tanított, ugyanúgy, mint az öccse higgadtsága, mert én elég vehemens vagyok - mesélte a lapnak az EDDA frontembere.

Itt él az EDDA frontembere

Képes összeállításunkban megnézheted Pataky Attila otthonát belülről.

Ezt is szeretjük