Zámbó Krisztián sokszor nem szerette, hogy ő Jimmy fia: elárulta, mi volt az oka

Zámbó Krisztián nagyon őszintén vallott arról, milyen volt egy híresség árnyékában felnőni.

zambo-krisztian-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy 1977-ben feleségül vett egy elvált, kétgyermekes nőt, akivel 1980-ban egy közös gyermekük született, Zámbó Krisztián, aki híres apja nyomdokaiba lépett, maga is a zenei pályán tevékenykedik. 

A sztár mindössze húszéves volt, amikor édesapja újév napján véletlenül főbe lőtte magát, és másnap elhunyt.

Zámbó Krisztián nem szeretett Jimmy fia lenni

Zámbó Krisztián édesapja legidősebb gyermeke, így sokkal több olyan emléket őriz magában arról az időről, amikor Zámbó Jimmy még nem volt sztár, mint a testvérei. 

 Én akkor voltam gyerek, amikor édesapám még Zámbó Imre volt, a vendéglátós, aki egy kaszinóban zongorázott.

- Zongorázni tanultam, énektanár, koncertek, csak apa körül kódorogtam, csak körülötte forgott minden. Ez az élet érdekelt. Aztán a negyedik osztályig eljutottam. (…) Akkor jött egy másik fázis az életemben, a lázadó korszakom. Apukám nem azt mondta, hogy rossz voltam, hanem, hogy eleven. Szerintem rossz voltam.

zambo-krisztian
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Ez 1991-1992 körül volt, amikor édesapám betört Magyarországra. Akkoriban az irigység sok srácon kijött, a csajoknak meg tetszett. Kis tini voltam még. Ekkor elengedtem a zongorát, a zenét - mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorában. 

Hozzátette, ez a nagy lázadás tulajdonképpen az édesapja ellen szólt, aki akkor már nem az ő édesanyjával, hanem egy másik nővel élt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezután arról beszélt, két olyan életszakasza is volt, amikor nem szerette, hogy ő Jimmy fia. 

- Két korszakom volt, amikor azt éreztem, hogy nem akarok a Jimmy fia lenni. Az első talán az volt, amikor nagyon sokat elkezdett dolgozni, és nagyon keveset láttam. Elutazott Amerikától kezdve mindenhová, és volt, hogy egy hónapig nem láttam, csak néha betoppant. (…) Csak az édesapámat akartam, nem Jimmyt.

- A másik a halála után. Akkor nagyon dühös voltam mindenkire, rá is, de a legjobban magamra - osztotta meg a nézőkkel végtelenül őszintén Zámbó Krisztián, aki azt tervezi, 2022-ben feleségül veszi a szerelmét, és a jöhet a családalapítás is. 

Zámbó Jimmy első felesége

Zámbó Jimmy megtette az első lépéseket a siker irányába, és az első nagy szerelem is fiatal korában jött az életébe. 18 éves volt, amikor megismerte első feleségét, aki elsőre megbabonázta a szépségével. Bár sok akadálya volt annak, hogy kapcsolatuk beteljesüljön, az énekes nem adta fel.

Ezt is szeretjük