Íme Erdei Zsolt szép, mediterrán háza: óriási kert tartozik otthonához

Erdei Zsolt hobbija a kertészkedés. Udvarán olyan sok gyümölcs terem, hogy nem győzik megenni a családjával.

erdei-zsolt-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdei Zsolt családi háza a természet szerelmeseinek valóságos álomotthon. 2007-ben kezdett építkezni Fóton, immár jó pár éve lakik az óriási, már-már birtoknak megfelelő telken. 

A világbajnok ökölvívó nem sokszor enged betekintést a magánéletébe, valamint otthonába sem sűrűn enged kamerákat. A többszintes családi ház és az ahhoz tartozó kert a béke szigete, ahova el lehet vonulni a világ elől.

Erdei Zsolt otthona

A méretes udvaron gyönyörű, mediterrán stílusban épült ingatlan áll. A narancssárga árnyalatban pompázó épület oldalán akácfa virágzik, az emeletről nyíló jókora terasz pedig igazán romantikussá teszi az összképet.

erdei-zsolt-kertje
Fotó: TV2/Mokka

Hatalmas gyümölcsös veszi körbe a házat, amelyet a sportoló saját maga gondoz, és ő is alakított ki. Számára a fák nemcsak az egzotikus termések miatt fontosak, majd’ minden növényhez emlékek kötik. A kert éke például egy hétméteres szilfa, amelyet elhunyt édesanyja adományozott neki évekkel korábban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Minden megterem nála, mi szem-szájnak ingere: a fügétől a cseresznyén és epren át egészen a kiviig olyan sok gyümölcsöt takaríthat be minden évben, hogy családja nem győzi azok elfogyasztását. Tavaly például annyi kivijük volt, hogy nagy részét le kellett fagyasztaniuk, mert nem bírták megenni.

erdei-zsolt-1
Fotó: TV2/Mokka

A természet szeretete és a kertészkedés mint hobbi a gyerekkorából jön. Budakeszin nőt fel, a városra a ’70-es, ’80-as években még igazi vidéki hangulat volt jellemző.

- Jóformán falusi életünk volt. Disznókat, tyúkokat tartottunk. A nagypapámnak kertjében is gyümölcsös volt. Ez az élmény örökké bennem él, és én is szerettem volna egy olyan kertet, ahol gyümölcsök teremnek, hogy amikor kijönnek a gyerekeim, le tudják szedni a ribizlit, sárgabarackot, epret és málnát - ecsetelte a Mokkában

Németh Kristóf szentendrei otthona

Németh Kristóf álomotthonában minden van, amire egy család vágyik. Ráadásul az elhelyezkedése is kiváló, a hálószobából mesés a kilátás a Dunakanyarra - ezt is láthatod képes összefoglalónkban. 

Cover-fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

Ezt is szeretjük