Borbély Alexandra babapocakja már ekkora: Nagy Ervinnel decemberre várják ikerlányaikat

Borbély Alexandra már a terhessége ötödik hónapjába lépett. A Reggeliben mesélte el a várandósság részleteit.

borbély alexandra 1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Június 17-én robbant a hír, hogy Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikreket várnak. A színésznő egészen idáig nem mesélt a terhessége részleteiről, a Reggeliben árulta el, az ötödik hónapban jár, és decemberre várja lányai érkezését.

A sztárpár alaposan meglepődött, amikor kiderült, nem egy, hanem két babával bővül a család. Borbély Alexandra majdnem lefordult a székről, miután orvosa közölte vele, ikreket hord a szíve alatt.

Borbély Alexandra a terhessége

Azt is elmesélte az RTL Klub adásának vendégeként, hogyan tudták meg, hogy mindkét kisbaba lány lesz. A mostanában nagyon divatos módszer Nagy Ervin kislányának, Lolának a fejéből pattant ki: lufiba rejtették a megfejtést, a léggömbök kipukkasztásával derült ki, hogy a színész háromszoros lányos apuka lesz decemberben.

- Én azt mondtam az elejétől, ha a Jóisten téged meg akar tréfálni, Ervin, akkor lányaid lesznek, még kettő - kezdte a mondandóját a sugárzóan szép kismama. 

Majd beavatta a nézőket abba, mit szóltak a nagyszülők a gólyahírhez. Édesanyja azután közölte vele, hogy jellemző az ikerterhesség a családjukban, miután kiderült, rögtön két unokája érkezik egyszerre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Apukám születésnapján mondtam el. Azt mondtam, adok neked egy ajándékot, majd átnyújtottam egy cipősdobozt. Azt hitte, cipőt vettem neki, aztán kinyitotta, és volt benne egy pár kiscipő. Anyukám akkor elkezdett sikítozni, de mondtam neki, hogy várjon, neki is hoztam valamit, neki is átnyújtottam egy cipősdobozt.

borbély alexandra 2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Édesanyja először nem értette, hogy mit jelent a két pár cipő, majd egyszer csak felkiáltott, hogy ikrek lesznek! Ezután megkérdezte lányától, hogy fogja elbírni a két kis lurkót egyszerre.

Rúzsa Magdi ikreivel

Rúzsa Magdi először látható mindhárom babájával: a közösségi oldalára tett ki olyan felvételt, amin törökülésben ülve mindhárom csemetéjét az ölében fogja.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük