Pindroch Csaba és babapocakos felesége így pózolt a Fashion Weeken: Verebes Linda gyönyörű kismama

Pindroch Csaba és Verebes Linda májusban kétszemélyes előadásuk előtt jelentették be, hogy negyedszerre is szülők lesznek.

pindrochék-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok híresség felvonult a Szépművészeti Múzeumban megrendezett Budapest Central European Fashion Weeken, Pindroch Csaba felesége babapocakkal mosolygott a kameráknak. A Magyar Divat & Design Ügynökség szeptember első hétvégéjén tizedik alkalommal tartotta meg a rendezvényt.

A színész házaspár május elején Salgótarjánban lépett fel kétszemélyes előadásukkal. Még mielőtt elkezdődött volna a Mr. és Mrs. című darab, egy örömhírt jelentettek be a közönségnek, a színésznő negyedik gyermekükkel várandós.

Pindroch Csaba felesége babapocakkal

Azóta négy hónap telt el, Verebes Linda pocakja pedig immár szépen gömbölyödik. Gyönyörű kismamaként pózolt férje oldalán, akivel össze is öltöztek az esemény kedvéért. Mindketten az Artista divatházból választottak: a sztárfeleség ruhája pont olyan mintájú volt, mint Pindroch Csaba pólója.

A Fashion Weeken készült fotókat a Facebookon is megmutatták. A színész egy vicces sort is írt a bejegyzéshez.

„A feleségem pocakosan is gyönyörű! És én is” - poénkodott a követőinek.

Sokan egyetértettek azzal, milyen helyesen festettek együtt. Volt, aki kiemelte, mennyire látszik, hogy ragyognak a boldogságtól, más a legszebb párnak kiáltotta ki őket.

Már van három gyermekük: Mira 2007-ben, Richárd 2014-ben, Patrik 2015-ben jött a világra. Korábban elárulták, sokan csodálkoztak, hogy 50 és 42 évesen bevállaltak egy negyediket. Tudják, sok logisztikát igényel a nagy család, de biztosak benne, meg fogják oldani.

Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya babapocakkal

Borbély Alexandra és Csuja Fanni közös babapocakos képet készítettek. A 35 éves színésznő és Csuja Imre lánya régóta jó barátnők, most úgy hozta az élet, hogy egyszerre várandósak, ezt pedig egy imádni való közös fotón örökítették meg.

Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya babapocakkal: imádni való közös képet csináltak

Borbély Alexandra és Csuja Fanni 17 éve barátnők. Majdnem egyszerre lettek várandósak.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük