Hajdú Péter maszatos arcú kisfiánál nincs ma cukibb: Domi huncut mosolya mindent visz

Hajdú Péter olyan képet osztott meg a nyolc hónapos Dominikról, amin képtelenség nem vigyorogni.

hajdú-péter-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter Instagram-oldala igazi cukiságforrás, amióta megszületett kisfia. A Domiról készült legfrissebb fotó láttán is nehezen állja meg az ember a mosolygást: a csemete nyakig maszatos arccal vigyorgott a kamerába.

A november 14-én már kilenc hónapos csöppségről édesapja etetés közben lőtt egy Insta-képet: "Ilyen vicces, amikor apa etet” - kommentálta a műsorvezető a felvételt.

Hajdú Péter kisfia, Domi

Nem tudjuk eldönteni, mi az édesebb rajta: hogy Dominik arcán ott maradt az aznapi menü, vagy a kisfiú huncut vigyora, ami csak még aranyosabb attól, hogy kikandikál alul két apró babafoga a szájából.

A követői napját is feldobta a Domiról készült poszt, nem is fukarkodtak a lájkokkal és a hozzászólásokkal. Szinte minden komment tele volt szívecskékkel, nem győzték ajnározni, Hajdú Péter gyerkőce milyen tüneményes baba.

"Kedves mosoly. Tündéri baba"

"Cukiság faktor"

"Cukorfalat, szépség"

Rúzsa Magdi ikrei

Rúzsa Magdi ikreiről egész alakos fotót utoljára nyáron láthattunk. Októberben újra posztolt, a helyszín nem változott Keve, Lujza és Zalán friss képén, viszont ha a két felvételt egymás mellé tesszük, egyből szembetűnő lesz, milyen nagyot nőttek a gyerekek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük