Tóth Gabi kislánya göndör fürtös angyalka: Marika így sütögetett az apukájával

Tóth Gabi friss fotókat posztolt kislányáról. Marika és Krausz Gábor cuki apa-lánya pillanatait örökítette meg.

Tóth Gabi, Krausz Gábor és Marika
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Apja lánya” - írta valaki Tóth Gabi friss posztja mellé. Az énekesnő férjét és kislányukat, Marikát fotózta le, amint éppen a konyhában sürögtek-forogtak.

Nem véletlen, hogy a decemberben hároméves csemetét Krausz Gáborhoz hasonlították: Marika olyan koncentrációval figyelte, hogy apukája süteményt készít, mint a versenyzők a Séfek Séfe című műsorban.

Tóth Gabi, Krausz Gábor és Marika

Az apa-lánya páros egy kelt tésztából készült édességet, babkát sütött közösen. Az énekesnő is kivette a részét a programból, ő volt a fényképész, aki igyekezett minden meghitt pillanatot megörökíteni a követőik legnagyobb örömére.

A poszt láttán sokan elolvadtak. Nem csak a puszta tény miatt, hogy Marika örökölte édesapjától a fogékonyságot a gasztronómia iránt, a kislány cuki, göndör fürtjei is elvarázsolták a kommentelőket.

"Istenem, de cuki.... És azok a kis fürtöcskék... Tündéri csajszi."

"Csodaszép hajasbaba!"

"Istenem, azok a fürtök" - írták az énekesnő és Krausz Gábor bejegyzéséhez.

Rúzsa Magdi ikrei

Rúzsa Magdi ikreiről egész alakos fotót utoljára nyáron láthattunk. Októberben újra posztolt, a helyszín nem változott Keve, Lujza és Zalán friss képén, viszont ha a két felvételt egymás mellé tesszük, egyből szembetűnő lesz, milyen nagyot nőttek a gyerekek.

Rúzsa Magdi hármas ikrei nagyot nőttek: ilyen édesen játszanak együtt a friss fotón

Rúzsa Magdi gyerkőcei, Keve, Lujza és Zalán már kilenc hónaposak. Ilyen nagyok már az új képen.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Coverf-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük