Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei már 4 hónaposak: cuki főzőcskézős fotó készült róluk

Borbély Alexandra baba-mama fotóját imádták a kommentelők. Szerintük ilyen az, amikor egy képről árad a szeretet.

borbély-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei, Elza és Franciska a vártnál kicsivel korábban, 2022. október 15-én jöttek a napvilágra, így február 15-én már négy hónaposak lesznek. 

Szüleik, ha nem is mindennap, de időről időre megosztanak róluk friss képeket az Instagramon: Borbély Alexandra követői láthatták, milyen édesen mutattak a piros ruhácskáikban karácsonykor, legutóbb pedig január 28-án tett közzé fotót az egyikükről, amikor náluk járt dédnagymamájuk.

Borbély Alexandra ikrei

Ezúttal ismét egy meghitt, családi pillanatba kaphattunk betekintést: főzőcskézős felvételt lőtt az Instára. A képen az egyik gyermeke kenguruban pihen a mellkasán, míg ő a konyhában sertepertél. A szemfülesek mindkét gyerkőcöt kiszúrhatták a posztban, ugyanis az ablaküvegben látszik, a másik kislányt a színésznő egyik barátnője fogja - ő készítette ezt az imádni való képet is:

Story formájában azt is megmutatta, mi készült a babázós-barátnőzős vacsorán: köles fussili tésztát csinált tonhallal.

Mint ahogy az összes baba-mama képhez, ehhez is sok komment érkezett. A rajongók imádják látni ezeket a meghitt pillanatokat, volt, aki úgy vélte, minden egyes fotóról, amelyen szerepelnek a lányok, árad a boldogság és a harmónia.  

Borbély Alexandra és Nagy Ervin otthona

A száz négyzetméteres otthon minden szegletéről a jó ízlés és stílus árulkodik. Ha nem tudnánk, kik élnek itt, akkor is könnyen megtippelnénk, egy színészpár lakja a szobákat: a különleges lakberendezési stílusról ordít a művészi beállítottság.

Cover-fotó: RTL/Mestercukrász

Ezt is szeretjük