Rúzsa Magdi hármas ikreivel főzőcskézett: nagyot nőttek, mióta utoljára láttuk őket
Rúzsa Magdi megmutatta, hogyan szokott Kevével, Lujzával és Zalánnal együtt alkotni a konyhában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közeledik a február 1-je, amikor Rúzsa Magdi hármas ikrei, Keve, Zalán és Lujzi egyévesek lesznek. Friss, főzőcskézős fotójukon meg is látszik, mennyire rohan az idő.

A három csemetéről és édesanyjukról elképesztően cuki fotó készült. Az énekesnő éppen a konyhában főzőcskézett, gyermekei pedig az etetőszékükben ülve figyelték a történéseket.

Rúzsa Magdi az ikrekkel főzött

„A mai nap margójára… Komolyan kell venni a főzést! A zsűri nem viccel!” - viccelődött az Instagram-poszt mellett.

Találóbb nem is lehetett volna a kiírása, hiszen szinte minden népszerű főzőműsor zsűrije három főből áll. A Konyhafőnökben évek óta Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos mond ítéletet a versenyzők főztjéről, míg a TV2-s Séfek Séfében is hárman vannak ítészek, Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András személyében.

A követők imádták a felvételt, és nem csak azt említették meg, hogy a babák milyen sokat nőttek. Sokan nem bírtak szó nélkül elmenni amellett, hogy Rúzsa Magdi mennyire szuper édesanya.

„Minden tiszteletem a Tiétek Magdi, én egy etetőszéket is nehezen kerülgettem a lakásban..., de hogy hármat?! Jó egészséget Nektek!”

„A zsűri le van nyűgözve..., Anya elnyerte a különdíjat! Az övékét és a miénket is”

„Ufo vagy az tuti, egy csoda amit csinálsz” 

Rúzsa Magdi férje és gyerekei

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, hét év után házasodtak össze, idén szülők lettek. Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla.

Ezt is szeretjük