Rúzsa Magdi ritkán látott férjével és az ikrekkel: együtt kirándult az egész család
Rúzsa Magdit és Vilmost utoljára 2022. május 31-én láthattuk közös képen. Most a hármas ikrekkel együtt fotózkodtak.

rúzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretet és meghittség - ez a két szó ugrik be nekünk elsőre a fotók láttán, amelyet Rúzsa Magdi posztolt férjéről és gyerekeiről. 

Az egész család együtt kirándult a hétvégén. Ráadásul nem is akármilyen helyen jártak: az énekesnő és kedvese szülőföldjét, Szerbiát barangolták be. Gyönyörű felvételek készültek róluk az őszi napsütésben.

Rúzsa Magdi férje és gyerekei

A bejegyzésben négy képet láthatunk az újvidéki kiruccanásról, amelyek közül az első és az utolsó extrán különleges. Rúzsa Magdi férje, Vilmos is szerepel rajtuk. Ez igazi kuriózum, hiszen nagyon ritkán láthatjuk együtt a házaspárt, utoljára május 31-én készült róluk közös fotó az Instagramra. (A többi fotóért kattints a bejegyzés jobb oldalán látható nyílra.)

Simon Vilmos Újvidéken született, akárcsak gyermekei édesanyja. 2003-ban diplomát, hat évvel később doktori fokozatot szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán. 2017-ben Rómában jegyezte el Rúzsa Magdit, és az esküvőjük is ugyanebben az évben volt.

Immár 11 éve, hogy egy párt alkotnak, és kilenc hónapja, hogy szülőkként élik az életüket. A friss felvételek mellett több kommentelő is azt írta, gyönyörű családot alkotnak így öten.

Rúzsa Magdi ikrei ennyit nőttek

Rúzsa Magdi ikreiről egész alakos fotót utoljára nyáron láthattunk: akkor azt mutatta meg, a féléves gyerkőcök milyen édesen heverésztek a játszószőnyegen. A helyszín nem változott Keve, Lujza és Zalán friss képén, viszont ha a két felvételt egymás mellé tesszük, egyből szembetűnő lesz, milyen nagyot nőttek a gyerekek.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük