Dobos Evelin színésznő Nádai Anikó exével jött össze: így ismerkedtek meg

Dobos Evelin és az RTL főrendezője először és utoljára szólaltak meg arról, hogy egy párt alkotnak.

dobos-evelin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobos Evelin és Nádai Anikó exe egy párt alkotnak. A Keresztanyu színésznője nagyon ritkán nyilatkozik a magánéletével kapcsolatban, ezúttal először és utoljára beszélt a szerelméről.

Kovács Dániel Richárddal közös interjúban beszéltek arról, hogyan találtak egymásra. Az RTL főrendezője öt évig alkotott egy párt a Reggeli műsorvezetőjével, Nádai Anikóval. 

Dobos Evelin és Nádai Anikó exe

Kapcsolatukból egy kisfiuk született, Patrik 2015. augusztus 12-én jött a világra. Két évvel gyermekük világra jötte után, 2017 év elején jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

nádai
Fotó: RTL/Reggeli

Ugyan a filmes és Dobos Evelin kapcsolata még friss, komolyak a terveik. A férfi hosszan udvarolt a színésznőnek, sokáig csak az online térben beszélgettek egymással.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember - mesélte Dobos Evelin a Story magazinnak.

Bár a levelezés viszonylag sok ideig tartott, a költözéssel nem vártak sokat. Már együtt is élnek.

- Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt - ezt Kovács Dániel Richárd árulta el a lapnak.

dobos.png
Fotó: RTL/Keresztanyu

A színésznő párja hétesztendős fiával is találkozott már. Ugyan tartott a megismerkedéstől, hamar kiderült, alaptalanul izgult, első pillanatban megtalálták a közös hangot a kisfiúval.

- Öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást.

Feke Pál és párja

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Feke Pál szerelmes fotón a párjával: Nóra gyönyörű volt az Operaházban

Feke Pál ritka közös képen mutatta meg szerelmét. Nórával több mint egy éve alkotnak egy párt.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/A Séf meg a többiek

Ezt is szeretjük