Péter Szabó Szilvia és ritkán látott párja: 9 éve imádják egymást a zenész Gyurival

Péter Szabó Szilvia igazi álompárost alkot kedvesével, akivel töretlen a szerelmük.

peter-szabo-szilvia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péter Szabó Szilvia a NOX együttessel robbant be a 2000-es évek elején, a közönség már ekkor a szívébe zárta a tehetséges énekesnőt.

2014-ben szeretett bele párjába, Völgyesi Gabi énekesnő öccsébe, Völgyesi Gyuriba. 2016 novemberében megszületett kislányuk, aki az Emma nevet kapta.

Péter Szabó Szilvia párja

Az énekesnő a HOT!-nak mesélt arról, hogy utazásai során talált rá igazán önmagára. Ausztráliában, majd Angliában is élt, ezeken a helyeken igyekezett tiszta lappal indulni. Szüksége volt a nyugalomra és arra, hogy az emberek ne hírességként kezeljék, a NOX nagy sikerei és koncertjei után ki akart szakadni a rivaldafényből. Angliában a híres luxusáruházban, a Selfridgesben dolgozott éppen, amikor ráébredt arra, hogy vissza szeretne térni a zenei világba. 

- A Selfridges műszaki osztályán egyszer ebédidőben megállított az óriási plazmatévé: Justin Timberlake-koncert ment rajta. És akkor bennem átbillent valami. Ott éreztem, hogy itt az idő. Angliában készítettem egy szólólemezt, ami megjelent itthon a Universalnál.

Éppen Magyarországon tartózkodott, amikor megismerte zenész szerelmét, aki mellett hihetetlenül felgyorsultak az események. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyre többet utaztam haza, közben megismertem a páromat, Völgyesi Gyurit. Nem gondoltunk túl semmit: egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy egy család lettünk. Kilenc éve imádjuk egymást, a kislányunk hatéves, idén megy iskolába.

Párjával egy házibuli keretein belül ismerkedtek meg, amelyről Péter Szabó Szilvia még 2014-ben beszélt a TV2-nek. Érdekesség, hogy a NOX énekesnője sokáig nem tudta, hogy kolléganőjének, Völgyesi Gabinak van egy öccse, aki szintén szakmabeli.

Völgyi Zsuzsi párja

Az énekesnő két év együttlét után elérkezettnek látta az időt arra, hogy a nyilvánosság elé álljanak új párjával, a húsz évvel fiatalabb zenésszel, Kökény Tamással. Az Instagramon story formában tette közzé az első közös képüket.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük