A magyar énekesnő végre elárulta, ki a párja! Kolléganője testvérébe szeretett bele

Péter Szabó Szilvia kolléganője testvérébe szeretett bele.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Péter Szabó Szilvia két hónappal ezelőtt árulta el, hogy öt év várakozás után rátalált a szerelem. A NOX együttes egykori énekesnője akkor mindössze annyit árult el a TV2 reggeli műsorában, hogy párjával egy házibuliban ismerkedtek meg, és a férfi félig-meddig szakmabeli. A Mokka pénteki adásában aztán újabb érdekes részletekkel szolgált.

Az alsó sorban Völgyesi György,Péter Szabó Szilvia, Kinga Sugar és Tóth Szabi

Új párja nem más, mint Völgyesi Gabi énekesnő öccse, György. A két énekesnő már több mint tíz éve ismeri egymást, de Péter Szabó Szilvinek fogalma sem volt róla, hogy a Unique énekesnőjének van egy öccse.

Lassan fél éve vannak együtt, januárban egy olyan házibuliban ismerkedtek meg, amit a Sugarloaf zenekar tagja, Tóth Szabi szervezett. A 31 éves sztár azt is elárulta, hogy már össze is költöztek szerelmével, aki szakmabeli - a háttérben dolgozik, a Unique zenekar hangmérnöke, így megérti, mivel jár az, hogy énekesnő a kedvese.

Fotó: Facebook/Tóth Szabi

Leadkép és Facebook-kép: Facebook/Péter Szabó Szilvia

A Megasztár szerelmespárja 9 év után ment szét

A magyar tehetségkutatók tíz éves történetében számos szerelem született, de van, amelyik mára már véget ért. Képeken nyolc elfeledett tehetségkutatós szerelmespár. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük