Fotók! Alig sminkben tinilánynak néz ki a magyar énekesnő - Pedig már 31 éves
Péter Szabó Szilvia éveket letagadhatna a korából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péter Szabó Szilviát annak idején a NOX formáció tagjaként ismerte meg az ország, 2005-ben ők jutottak ki az Euróvízióra, ahol végül Magyarország a 12. helyet szerezte meg.

Bár a csapat 2009-ben feloszlott, az énekesnő szólóban folytatta tovább, új lemeze pedig a Facebook oldala szerint idén ősszel jelenik majd meg, melyre már gőzerőkkel készül.

Mint a Duna TV Kívánságkosár című műsorában nemrégiben elárulta, igazán pörög most az élete: az album mellett rengeteg fellépése van, ráadásul a külföldi karrierje is szépen lassan beindul. Ezenfelül pedig nemrég debütált egy dívás atmoszférájú önálló esttel is, aminek nagy sikere volt a közönség körében.

Mivel a zene az egyik nagy szerelem az életében, érthető, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, bizonyára ez a kiegyensúlyozottság látszik a fotóin is. Az énekesnő, bár szeptemberben már a 32. életévét tölti, tényleg úgy fest, mint egy tinilány. Még alig sminkben és egyszerű pólóban is csak úgy ragyog, ahogy az a frissen posztolt képein látszik.

Fotók: Facebook/Péter Szabó Szilvia

Két éve jelent meg az albuma

Péter Szabó Szilvia albuma, a Revolution 2012-ben jelent meg, a fotók ez alkalomból készültek, nézd végig az összeállítást!

Ezt is szeretjük