Deutsch Anita cáfolta, hogy 47 évesen babát vár: lapos és izmos hasáról posztolt fotót
Deutsch Anita egy edzőteremből posztolt fotóval cáfolta a terhességéről szóló pletykát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönhetik szerelmüket: a sorozatban az előbbi Balassa Imit alakította 1999-től 2010-ig, majd átállt a kamera túloldalára, az utóbbi pedig Szilágyi Andrea megformálójaként 2001-től 2007-ig volt állandó szereplő.  

Kinizsi Ottó ma már rendezőként dolgozik: nemcsak az RTL Klub 2021. július 17-éig, közel 23 évig tartó sikerszériájának egyik rendezője volt, hanem az Oltári csajoké és Bátrak földje című sorozaté is. Képernyőn legközelebb a TV2 Dancing with the Stars című műsorában táncol egy profi táncosnővel.

Deutsch Anita nem vár babát

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó két együtt töltött év után, 2004-ben házasodtak össze. Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született meg. Szerelmük 19 év után is töretlen, legutóbb Kinizsi Ottó egy közös kutyasétáltatásról posztolt fotót, amin elkapta őket az eső. 

A felvétel láttán egy bulvárújság, majd több másik azt írta, hogy gyanúsan gömbölyödik Deutsch Anita pocakja, elképzelhető, hogy a 47 éves színésznő harmadik gyermekükkel várandós, pedig csak egy hétköznapi pulóvert viselt, ami alapján nem lehetett levonni semmilyen következtetést. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A szalagcímeket az érintett is látta, Instagram-oldalán pedig egy edzőteremben készült képpel cáfolta meg azokat. Több kommentelő is írta, hogy irigylésre méltó formában van, egyértelműen lapos és izmos a hasa, még az úgynevezett sixpack, a hasizmok hatos elosztású kirajzolódása is látszik. 

Deutsch Anita a poszt szövegében elárulta, hogy több mint egy éve hetente négyszer jár edzeni, és azon viccelődött, hogy a tegnapi híreket olvasva, lehet, valamit rosszul csinál. Talán többet kellene hasizmoznia, és kevesebb sütit ennie, de mivel mindkettőt szereti, nem fogja sanyargatni magát. Negyven fölött, két gyerek édesanyjaként a képen látható hassal is boldog - még akkor is, ha nem a babától gömbölyödik.

Deutsch Anita életének a sport mindig is a része volt, lányai születése után spinracingedzőként órákat is adott. Évek óta egy másik civil foglalkozást űz, a Budafoki Pincejárat művészeti vezetője.

A Barátok közt fiatal alapszereplői egykor és ma

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Ha kíváncsi vagy, mennyit változott, és mit csinál ma rajta kívül a Barátok közt induló csapatának több fiatal sztárja, képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük