Delhusa Gjon és 42 évvel fiatalabb szerelme: a bájos Fannival hamarosan oltár elé állnak

Delhusa Gjon egy évvel ezelőtt jegyezte el barátnőjét, akivel nem megszokott esküvőt terveznek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Delhusa Gjon nevéről sokaknak akarva-akaratlanul a Nika se perimeno című dal ugrik be. Az énekes 1979-ben kiadott szerzeményének dalszövege arról szól, hogy élete asszonyát keresi. Bár a slágerben Nikaként nevezi meg a párját, a valóságban a nála 42 esztendővel fiatalabb Fanni mellett talált rá a boldogságra.

Amikor 2014-ben kiderült, hogy együtt van az akkor 19 éves sportolónővel, sok rajongó nem hitt a kapcsolatban. Sőt eleinte a páros is fenntartásokkal kezelte a bimbózó románcot. Nagyon lassú léptekben haladtak, a kezdetekben csak barátok voltak, aztán rájöttek, egymásnak teremtette őket a sors.

Delhusa Gjon és párja hamarosan oltár elé állnak

Az évek őket igazolják, immár hetedik esztendeje élnek együtt boldogan. Elmondásuk szerint nem is érzik a köztük lévő korkülönbséget, hiszen mára teljesen összecsiszolódtak. A közös jövőt is együtt képzelik el, melynek első állomása az esküvő.

A 63 esztendős zenész 2020 nyarán tette fel kedvesének a nagy kérdést, amire a bájos Fanni igennel felelt. A ceremóniát azonban a koronavírus-járvány miatt még nem tudták megtartani, de ami késik, nem múlik. Delhusa Gjon a Best magazinnak mesélt arról, hamarosan oltár elé vezeti kedvesét, ráadásul nem megszokott menyegzőt terveznek.

- Eddig három ajánlatom volt az esküvővel kapcsolatban, az egyik, hogy kéz a kézben ugorjunk ki a magasból ejtőernyővel, a másik, hogy búvárkodás közben, a harmadik, ez látszik a leginkább megvalósíthatónak, lovon keljünk egybe. Négy lovunk van, most született egy csikó, ha rá még nem is ülhetünk, van miből választanunk - árulta el a lapnak 2021 májusában.

Leírhatatlanul nehéz hónapok állnak mögötte. A Covid-19 miatt 28 napot töltött kórházban, ahol lélegeztetőgépre került. Az unokája koraszülöttként jött a világra, három hónappal később menye, a kisbaba édesanyja elhunyt. A tragédiák közepette Fanni tartotta benne a lelket, aki tanúbizonyságot tett arról, milyen nagy erő rejlik benne.

- Fanni végtelenül terhelhető, ezt eddig is tudtam, de hogy ennyire, nem gondoltam volna. Óriási erő van benne, amikor baj, tragédia történik. Ő is, én is tudjuk, nem tart örökké, jönnek majd a boldog és szép napok, de azt is tudjuk, ez sem tart örökké. A körforgás végigkíséri az ember életét, egy ide, egy oda, jön a probléma, és megy, jön a szépség, és megy. Így lesz egyensúlyban az élet.

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége

Ernyey Béla és Dóra kapcsolatának hajnalán sokan nem hittek abban, hogy a 38 év korkülönbséggel hosszú távon is boldogok lesznek, de ők rácáfoltak a kétkedőkre, 13 éve alkotnak egy párt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen boldog együtt Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra. 

Ezt is szeretjük