Delhusa Gjon és 42 évvel fiatalabb szerelme: a bájos Fannival hamarosan oltár elé állnak
Delhusa Gjon egy évvel ezelőtt jegyezte el barátnőjét, akivel nem megszokott esküvőt terveznek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Delhusa Gjon nevéről sokaknak akarva-akaratlanul a Nika se perimeno című dal ugrik be. Az énekes 1979-ben kiadott szerzeményének dalszövege arról szól, hogy élete asszonyát keresi. Bár a slágerben Nikaként nevezi meg a párját, a valóságban a nála 42 esztendővel fiatalabb Fanni mellett talált rá a boldogságra.

Amikor 2014-ben kiderült, hogy együtt van az akkor 19 éves sportolónővel, sok rajongó nem hitt a kapcsolatban. Sőt eleinte a páros is fenntartásokkal kezelte a bimbózó románcot. Nagyon lassú léptekben haladtak, a kezdetekben csak barátok voltak, aztán rájöttek, egymásnak teremtette őket a sors.

Delhusa Gjon és párja hamarosan oltár elé állnak

Az évek őket igazolják, immár hetedik esztendeje élnek együtt boldogan. Elmondásuk szerint nem is érzik a köztük lévő korkülönbséget, hiszen mára teljesen összecsiszolódtak. A közös jövőt is együtt képzelik el, melynek első állomása az esküvő.

A 63 esztendős zenész 2020 nyarán tette fel kedvesének a nagy kérdést, amire a bájos Fanni igennel felelt. A ceremóniát azonban a koronavírus-járvány miatt még nem tudták megtartani, de ami késik, nem múlik. Delhusa Gjon a Best magazinnak mesélt arról, hamarosan oltár elé vezeti kedvesét, ráadásul nem megszokott menyegzőt terveznek.

- Eddig három ajánlatom volt az esküvővel kapcsolatban, az egyik, hogy kéz a kézben ugorjunk ki a magasból ejtőernyővel, a másik, hogy búvárkodás közben, a harmadik, ez látszik a leginkább megvalósíthatónak, lovon keljünk egybe. Négy lovunk van, most született egy csikó, ha rá még nem is ülhetünk, van miből választanunk - árulta el a lapnak 2021 májusában.

Leírhatatlanul nehéz hónapok állnak mögötte. A Covid-19 miatt 28 napot töltött kórházban, ahol lélegeztetőgépre került. Az unokája koraszülöttként jött a világra, három hónappal később menye, a kisbaba édesanyja elhunyt. A tragédiák közepette Fanni tartotta benne a lelket, aki tanúbizonyságot tett arról, milyen nagy erő rejlik benne.

- Fanni végtelenül terhelhető, ezt eddig is tudtam, de hogy ennyire, nem gondoltam volna. Óriási erő van benne, amikor baj, tragédia történik. Ő is, én is tudjuk, nem tart örökké, jönnek majd a boldog és szép napok, de azt is tudjuk, ez sem tart örökké. A körforgás végigkíséri az ember életét, egy ide, egy oda, jön a probléma, és megy, jön a szépség, és megy. Így lesz egyensúlyban az élet.

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége

Ernyey Béla és Dóra kapcsolatának hajnalán sokan nem hittek abban, hogy a 38 év korkülönbséggel hosszú távon is boldogok lesznek, de ők rácáfoltak a kétkedőkre, 13 éve alkotnak egy párt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen boldog együtt Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra. 

Ezt is szeretjük