Debreczeni Zita márciusban elvetélt: először beszélt a nagy traumáról

Debreczeni Zita először beszélt arról, hogy márciusban az első trimeszter vége felé elveszített egy magzatot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zita rengeteget küzdött azért, hogy anya lehessen: Gianni Annonival egy kétéves kisfiú szülei, és a házaspár reménykedik abban, hogy hamarosan tovább bővül a család.

Tavasszal már azt hitték, még idén kétgyerekes szülők lesznek, ám a 41 éves sztár elveszítette a magzatot. 

Debreczeni Zita vetélése

Debreczeni Zitával - aki hivatalosan Annoni Zita, hiszen felvette a férje vezetéknevét - nem bánt kesztyűs kézzel az élet, talán éppen ezért is olyan őszinte, önazonos, képes beszélni a nehéz témákról is, hogy ezzel nőtársainak reményt, támaszt nyújtson. Az InStyle magazin története első #képesvagyok díjára jelölte a modell-fotóművészt, aki a lap szeptemberi számának nagyinterjújában először szólalt meg nemrég átélt vetéléséről is.

debreczeni-zita
Fotó: InStyle

- Nem beszéltem még erről, de... volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót... 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: „Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben.” 

A teljes beszélgetés a szeptemberi InStyle magazinban olvasható. A #képesvagyok díj jelöltjeit ide kattintva tudod megnézni

Debreczeni Zita és Gianni Annoni kisfia, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án született meg. Két hónappal korábban beszéltek arról először, hogy a vágyott kisbaba nagyon nehezen fogant meg. Az esküvő előtt hat inszemináción voltak túl, ezt követően belevágtak a lombikprogramba, de csak a tizedik lombik lett sikeres.

2019-ben, az advent második vasárnapján történt beültetést követően szenteste már fényképük volt arról, hogy kisbabájuk lesz, a szívhangot először január 6-án, Debreczeni Zita születésnapján hallhatták.

Gianni és Debreczeni Zita fia 

A sztárpár életében örökre különleges nap lesz az augusztus 28-a, 2020-ban akkor született meg közös gyermekük. Ahogy a szülők becézik, Gianfi azóta nő, mint a gomba. A büszke anyuka pár hete feltöltött néhány képet a Facebookra: megmutatta, milyen tündéri zsúrral ünnepelték meg Gianfit, akiről szintén posztolt egy friss fotót.

Gianni és Debreczeni Zita fia kétéves lett: Gianfiról cuki kép készült a tengerparton

Gianni és Debreczeni Zita kisfia 2020. augusztus 28-án látta meg a napvilágot.

Elolvasom
Ezt is szeretjük