Debreczeni Zita márciusban elvetélt: először beszélt a nagy traumáról
Debreczeni Zita először beszélt arról, hogy márciusban az első trimeszter vége felé elveszített egy magzatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zita rengeteget küzdött azért, hogy anya lehessen: Gianni Annonival egy kétéves kisfiú szülei, és a házaspár reménykedik abban, hogy hamarosan tovább bővül a család.

Tavasszal már azt hitték, még idén kétgyerekes szülők lesznek, ám a 41 éves sztár elveszítette a magzatot. 

Debreczeni Zita vetélése

Debreczeni Zitával - aki hivatalosan Annoni Zita, hiszen felvette a férje vezetéknevét - nem bánt kesztyűs kézzel az élet, talán éppen ezért is olyan őszinte, önazonos, képes beszélni a nehéz témákról is, hogy ezzel nőtársainak reményt, támaszt nyújtson. Az InStyle magazin története első #képesvagyok díjára jelölte a modell-fotóművészt, aki a lap szeptemberi számának nagyinterjújában először szólalt meg nemrég átélt vetéléséről is.

debreczeni-zita
Fotó: InStyle

- Nem beszéltem még erről, de... volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót... 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: „Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben.” 

A teljes beszélgetés a szeptemberi InStyle magazinban olvasható. A #képesvagyok díj jelöltjeit ide kattintva tudod megnézni

Debreczeni Zita és Gianni Annoni kisfia, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án született meg. Két hónappal korábban beszéltek arról először, hogy a vágyott kisbaba nagyon nehezen fogant meg. Az esküvő előtt hat inszemináción voltak túl, ezt követően belevágtak a lombikprogramba, de csak a tizedik lombik lett sikeres.

2019-ben, az advent második vasárnapján történt beültetést követően szenteste már fényképük volt arról, hogy kisbabájuk lesz, a szívhangot először január 6-án, Debreczeni Zita születésnapján hallhatták.

Gianni és Debreczeni Zita fia 

A sztárpár életében örökre különleges nap lesz az augusztus 28-a, 2020-ban akkor született meg közös gyermekük. Ahogy a szülők becézik, Gianfi azóta nő, mint a gomba. A büszke anyuka pár hete feltöltött néhány képet a Facebookra: megmutatta, milyen tündéri zsúrral ünnepelték meg Gianfit, akiről szintén posztolt egy friss fotót.

Ezt is szeretjük