Caramel felesége több babát is elveszített: Szilvi erről még sose beszélt

Caramel felesége az Instagram-oldalán vallott a nehéz időszakról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Caramel felesége először beszélt vetéléseiről. Szilágyi Szilvi az Instagram-oldalán sztori formájában arra kérte a követőit, tegyenek fel neki olyan kérdéseket, amelyekre régóta tudni szeretnék a választ. A kérdezz-felelek közben több személyes téma is szóba került.

A sztárfeleség május 10-én szintén a közösségi oldalán jelentette be, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt. Babapocakos fotóval jelentette be a gólyahírt, és mutatta meg, milyen sugárzóan szép kismama.

Caramel felesége a vetélésről

A mostani storyban néhány részletet is elárult a várandósságáról. A pici természetes úton fogant meg nyolc évvel kislányuk, Szofi után. Sokan voltak kíváncsiak arra, miért vártak ennyi időt a két gyermek születése között. Ekkor derült ki, hogy Szilvi korábban többször is állapotos volt.

"Egyáltalán nem volt tudatos ez a sok év különbség. Szofival hamar teherbe estem és a mostani várandósságom is viszonylag hamar sikerült. Ami személyes, és sose beszéltem róla, az az, hogy több babát elveszítettem Szofi születése után. Ez mindig kemény volt nekem, és ezért érzem hatalmas áldásnak a kistesót. Ő itt van."

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Azt is leírta, férjével már tudják születendő gyermekük nemét, sőt a neve is megvan, de ezeket egyelőre nem árulja el. Azt viszont elmesélte, hogyan tudatta férjével a várandósságát.

caramellék
Fotó: Instagram/Szilágyi Szilvia

"Sokszor gondolkoztam rajta, hogy ha újra várandós leszek, valami nagyon különleges módon tudatom vele. Ez nem jött össze! Pont dolgozott egy dalon, elmentem hozzá a zenestúdiójába Szofival, és közösen mondtuk el neki!”

Caramel és családja otthona

Molnár Ferenc Caramel és Szilvi otthonát leginkább a letisztultság jellemzi. A lakás falai hófehérek, ezek egyszerűségét bohém, színes bútorokkal töri meg. A részletekre is nagyon odafigyel, minden helyiséget színpompás virágok díszítenek, de vidám képekkel is feldobja otthona hangulatát. 

Caramel otthona álomszép: felesége gyönyörűen rendezte be a nagypolgári lakást

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük