Oszvald Marika lánya 43 évesen lett anya: Krisztinának a 11. lombikja lett sikeres
Oszvald Marika lánya, Hídvégi Krisztina május elején adott életet első gyermekének. Tíz éve próbálkozik, hogy anya lehessen.

oszvald-marika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Oszvald Marika unokája. Lánya 43 évesen adott életet első gyermekének, akit a Vince névre kereszteltek el. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő bent volt a szülőszobán. A csöppség három kiló hatvan dekával, 54 centisen jött a világra.

Oszvald Marika unokája megszületett

Büszke nagymamaként boldogan mesélte el a Mokkában, hogy a kicsi hatnaposan már két kézzel fogta a cumisüveget. Azért is örömteli, hogy végre megoszthatta a hírt a rajongókkal, mert a várandósság alatt egyáltalán nem akarták nyilvánosságra hozni, hogy lánya, Hídvégi Krisztina babát vár.

oszvald-marika-1
Fotó: TV2/Mokka

Alapos okuk volt a titoktartásra, hiszen nehezen jött össze a fogantatás. A televíziós riporterként dolgozó Krisztina tíz éve próbálkozott azzal, hogy teherbe essen, végül a 11. lombikprogram lett sikeres.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Különleges dolgot csináltak, olyan technikát alkalmaztak, hogy kicsit megkarcolták a méhet, és most összejött (…) Kriszta nagyon elszánt és kitartó volt, ezt örökölte tőlem. Én is olyan vagyok, addig nem hagyom a dolgokat, amíg létre nem jön az, amit elterveztem. Ez nála is így van, de minden hónapban, amikor kiderült, nem fogant meg, gyászoltunk - emlékezett vissza a művésznő a TV2 reggeli műsorában.

A Mokkában fotókat is mutatott lányáról. Krisztina sugárzóan szép kismama volt.
A Mokkában fotókat is mutatott lányáról. Krisztina sugárzóan szép kismama volt.
Fotó: TV2/Mokka

A kisfiú euforikus boldogságot hozott a családba, a művésznő pedig igyekszik a lehető legtöbb dologban segíteni. Fürdet, pelenkáz, és mivel lányáék a gödöllői nyaralója közelében laknak, ahogy akad pár szabad órája, már szalad is át hozzájuk. 

Bár egy kismamának minden segítség jól jön, Krisztina az első pillanattól kezdve igazi rutinos és végtelenül felkészült anyuka.

- Nem kellett tanácsokat adni. Vízöntő: mindent elolvasott, mindent tud, minden tanfolyamot elvégzett. Nagyon profi.

Nagy Feró lányunokája

"Egy rocksztár is lehet tisztességes nagypapa” - vallja Nagy Feró. A Beatrice zenekar tagja teljesen más arcát mutatja, ha kis unokái veszik körbe: vad, szókimondó, bőrruhás zenész helyett lágyszívű, üveges tekintetű nagyapává válik, akit kenyérre ken hároméves lányunokája, Alíz. 

Cover-fotó: Life TV/Ébredj Velünk!

Ezt is szeretjük