Gianni és Debreczeni Zita fia kétéves lett: Gianfiról cuki kép készült a tengerparton
Gianni és Debreczeni Zita kisfia 2020. augusztus 28-án látta meg a napvilágot.

gianni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gianni és Debreczeni Zita kisfia kétéves lett. A sztárpár életében örökre különleges nap lesz az augusztus 28-a, 2020-ban akkor született meg közös gyermekük. 

Ahogy a szülők becézik, Gianfi azóta nő, mint a gomba, és a személyisége is egyre inkább körvonalazódni látszik. Különböző műsorokban mindketten elmondták, hogy inkább az édesapjára hasonlít: nyitott, csupa szív gyerkőc, aki végtelenül kommunikatív.

Gianni és Debreczeni Zita fia kétéves lett

A büszke anyuka tegnap feltöltött néhány képet a Facebookra: megmutatta, milyen tündéri zsúrral ünnepelték meg Gianfit, akiről szintén posztolt egy friss fotót. A tengerparton látható, amint éppen a hullámokat kémleli. Irtó édes a csíkos fürdőköpenyében és baseballsapkában.

Debreczeni Zita a nagy napról az Instagram-oldalán is megemlékezett. Érzelmes bejegyzésében azt taglalta, hogy fia a tudtán kívül árasztja a szeretetet nemcsak szüleire, hanem mindenkire, aki a környezetében él. A Gianfi születésnapja előtti reggelen egy misén vettek részt, ott készült a fotó, amelyet ide kattintva tudsz megnézni.

"Ez vagy igazán te! Barátságos, mosolygós, beszédes kis ember aki, ha kell olaszul és magyarul is megérteti magát! Végig mentél mosolyogva az emberek között és így mosolyt csaltál az ő arcukra is! Találtál egy fiatal lányt, aki adott neked egy kis követ, amivel percekig mellette ülve játszottál és beszélgettél! Még pici vagy, ezért nem is értheted igazán, hogy milyen őszinte szeretetet tudsz adni… büszkék vagyunk rád!" - írta a felvétel mellé.

Kasza Tibi 3 éves kislánya

Kasza Tibi és felesége nagyon ügyelnek: gyermeküket óvják a nagy nyilvánosságtól, közösen döntöttek úgy, hogy nem mutogatják sem újságokban, sem a televízióban, sem a közösségi oldalaikon. Márciusban tettek kivételt, Lora Bellával közös fotót tettek közzé.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük