Dallos Bogi ennyire levágatta a haját: az esküvőjén még hosszú volt
Dallos Bogi 2021 őszébe új tervekkel és új frizurával vágott bele.

dallos-bogi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogit hosszú tincsekkel ismertük meg 2013-ban, amikor bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóműsorába, A Dalba. Az X-Faktor női mentoraként és hosszú fürtökkel hódította meg a nézőket és Puskás Petit is. 

A színész-énekesnek augusztus 29-én még hosszú hajjal mondta ki a boldogító igent, Párizsba, ahol a Disneylandet is felkeresték, szintén a szokásos hajhosszal utazott. 

Dallos Bogi levágatta a haját

Félig ébren című dalának klipjében még a szokásos külsővel szerepel, tegnap azonban kiposztolt magáról az Instagram-oldalára néhány képet, amin már éppen csak a válláig ér a haja. 

dallos-bogi-haja
Fotó: Magyar Sára Photography

Azt írta: "2021 ősz. Új haj, új portrék, új tervek". Férje, Puskás Peti erre azt írta kommentben, hogy jó a tanácsadója. Sok kommentelő dicsérte, hogy klassz a frizurája, jól áll neki a rövidebb haj, néhányan úgy vélik, még sokkal jobb is, mint a hosszú.

Sok nő az élete fontos fordulópontjain változtat a frizuráján: szakítás vagy válás után, esküvőt vagy gyermekük születését követően, egy-egy új évszak vagy új év beköszöntekor. Dallos Bogi közel egy hónappal az esküvője után váltott, de a 24 éves énekesnő nem először vált meg hosszú tincseitől: 2020 januárjában is levágatta már a haját. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ilyen lett! köszönöm @kozmanorbi ✨ #longbob

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,

"Új lemez, új év, új korszak, új haj" - írta akkor. Egy long bob fazont vágatott, ami akkor is tetszett a hozzászólók nagy többségének, de azért néhányan azt kommentelték, örülnek, hogy nem vágatta le nagyon rövidre a haját.

Magyar sztárok, akik 2021-ben levágatták a hajukat

Gregor Bernadett először április közepén vágatta le fenékig érő tincseit félhosszúra, majd augusztus közepén bubi fazont kért fodrászától. Képes összeállításunkban nemcsak a színésznő frizuraváltását láthatod, hanem azokét a magyar sztárokét is, akik idén vágatták le a hajukat. 

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük