Tápai Szabina ennyire levágatta hosszú haját: nagyon jól áll neki az új fazon
Tápai Szabina megmutatta új frizuráját, és azt is elárulta, miért vágatta le a haját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina 2021. június 24-én adott életet harmadik gyermekének: a kézilabdázó kisebbik lán Jó döntés volt, hogy levágatta hosszú, szőke haját, Tápai Szabinának a követői szerint jól áll a rövidebb fazon. ya 3600 grammal, 56 centiméterrel született, és a Bella nevet kapta. 

A 35 éves sztár 2013-ban házasodott össze Kucsera Gábor világbajnok magyar kajakozóval. Bence fiuk 2013 októberében, Milla lányuk 2018 novemberében született. 

Tápai Szabina levágatta hosszú haját

Sok nő a gyermeke születése után vált rövidebb frizurára, ami a baba körüli teendők sorában kevesebb törődést igényel.

Hogy háromgyerekes anyaként Tápai Szabina frizuraváltásában ez mekkora szerepet játszott, azt nem tudni, de azt elárulta a közösségi oldalán, hogy azért vágatta le a tincseit rövidebbre, és azért szereti a rövidebb fazont, mert nagyon sűrű haja van. 

"Nagyon sok hajam van, és egyszerűen jobban szeretem, ha rövidebb. Még össze tudom fogni, vagy akár göndöríteni is, de nincs akkora súlya" - osztotta meg követőivel, akiknek azt is elárulta, hogy a héten több fotózása is lesz, így még időben váltott hajhosszt. 

A követői szerint jó döntés volt a fazonváltás, a rövidebb frizura nemcsak praktikusabb, de előnyösebb is, nagyon jól áll neki. 

"Hű, baromi jól áll neked a rövidebb haj!"

"Nagyon előnyös, fiatalosabb ez a fazon!"

"Nagyon szép vagy Szabi. Végre, végre nem műnőt látunk!"

Magyar sztárok, akik 2021-ben levágatták a hajukat

Gregor Bernadett először április közepén vágatta le fenékig érő tincseit félhosszúra, majd augusztus közepén bubi fazont kért fodrászától. Képes összeállításunkban nemcsak a színésznő frizuraváltását láthatod, hanem azokét a magyar sztárokét is, akik idén vágatták le a hajukat. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük