Felismered Náray Tamást? Ősz, rövid hajra váltott a fekete, hosszú tincsekről
Náray Tamás elárulta, miért váltott ősz hajra, és vágatta rövidre a tincseit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Náray Tamás nagy meglepetést okozott a Reggeli műsorvezetőinek és a nézőknek is, amikor július végén spanyolországi otthonából rövid, ősz hajjal jelentkezett be

A műsorban elárulta, hogy egy vitaminkúra miatt nem volt javasolt festetnie a haját, és végül úgy megtetszett neki a fehér hajszín, hogy később sem festette feketére. A Best magazinnak most bővebben is mesélt a változásról. 

Náray Tamás ezért váltott ősz hajra

A divattervezéssel már felhagyott író és festő nem tervezte meg a frizuraváltást, mindössze egy, a hajat és bőrt revitalizáló kúrába kezdett, az orvosa pedig azt ajánlotta, amíg az algakivonatos szert használja, kerülje a vegyi anyagok egyidejű használatát, így mondjon le a hajfestékről is. 

2018 májusában a Zarah című regényével szerepelt a reggeliben. Hamarosan megjelenik új kötete, a Volt egyszer egy varrodám.
2018 májusában a Zarah című regényével szerepelt a reggeliben. Hamarosan megjelenik új kötete, a Volt egyszer egy varrodám.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Mivel a napom nagy részét a dolgozószobámban töltöm egyedül, mert írom az ősszel megjelenő regényemet, úgy gondoltam, ez idő alatt nem baj, ha nincs befestve a hajam. Amikor háromcentis lett a lenövésem, láttam, hogy ez az ezüstös szín jól áll.

Elmentem a fodrászomhoz, aki sokkot kapott attól, hogy a majdnem vállig érő hajamat háromcentisre kurtítjuk

- mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Vízöntő jegyének szülöttjeként Náray Tamás a megújulások híve, és a csillagok állásával is magyarázza a változást. 

A Reggeli 2021. július 7-i adásában ősz, rövid hajjal és szemüvegben jelentkezett be
A Reggeli 2021. július 7-i adásában ősz, rövid hajjal és szemüvegben jelentkezett be
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Mint diplomás asztrológus, tudom, hogy a Szaturnusz - amely az idő múlásának is a jelölője - hozza el hétévenként a változásokat az ember sorsában - árulta el a 62 éves sztár, aki jelenleg a kilencedik hetes szakaszához érkezett, ennek hatására átértékelte az életét, és több kapcsolatát is lezárta. 

Nemcsak a frizurája lett más, a külsejét tekintve azt is észrevette, hogy megváltozott a testalkata. Soha nem volt hízékony, és bár semmit nem módosított a táplálkozásán és az életmódján, szaturnuszi lett az alkata. 

- Olyan, mint a hosszútávfutóké: vékony, inas, szinte minden izomrost látható. 

Wossala Rozina hosszú hajjal

A Konyhafőnök egykori sztárja rátalált a testi-lelki harmóniára, ezúttal a fogyókúrája is sikeres lett, több mint tíz kilót adott le. Nemcsak az alakja változott meg, hanem a frizurája is, tavaly óta egyre hosszabb hajjal látjuk. Képes összeállításunkban megnézheted a látványos átalakulást. 

Ezt is szeretjük