Péter Szabó Szilvi levágatta hosszú haját: az új frizurával nagyon másképp néz ki
Péter Szabó Szilvi megvált hosszú tincseitől: az énekesnő rajongóinak bejött a változás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal nem csak a természet újul meg, sokan döntenek úgy, hogy a külsejükön is változtatnak: van, aki csak a ruhatárán, mások a frizurájukon. 

Péter Szabó Szilvia április végén egy szépségszalonban alakult át egy kicsit: megvált sokak által irigyelt, hosszú tincseitől. 

Péter Szabó Szilvi levágatta a haját  

2001-ben a NOX együttes hosszú, sötét hajú énekesnőjeként ismerte meg az egész ország. A fiatal lányból az évek során vonzó nő, majd édesanya lett: 2014-ben ismerkedett meg Völgyesi Györggyel, a Unique együttesből ismert Völgyesi Gabriella öccsével. Kislányuk, Emma Viktória 2016 novemberében jött a világra. 

peter-szabo-szilvi-haja2
Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvia

Az utóbbi időben Péter Szabó Szilvia hajszíne egyre világosabb lett, majd április utolsó napjaiban a hajhosszon is változtatott, az eredményt az Instagram-oldalán mutatta meg. Félhosszú frizurája bejön a rajongóinak: ugyan többen írták, hogy sajnálják a hosszú haját, az illett hozzá igazán, de a többség szerint remekül áll neki az új fazon is. Páran megjegyezték, hogy most a fotóján nagyon hasonlít Tomán Szabina modellre, a Cápák között üzletasszonyára. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Nagyon szuper lett az új frizurád! Gyerekkorom óta, amióta ismerem a Nox-ot, mindig csodáltam a szép, hosszú hajad. Ennyi év után nekem biztos hiányozna."

"Nagyon jó lett a hajad, kedves Szilvi, csak még egy kicsit szokatlan." 

peter-szabo-szilvi-haja
Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvia

"De jó, nagyon jól áll, gyönyörű vagy!"

"Olyan Tomán Szabinás. Az eredetivel egyedibb!"

Gregor Bernadett levágatta hosszú haját

A színésznő megjelenése az elmúlt 26 évben alig változott: igéző szemei, párducteste és fekete hajkoronája miatt sokan megfordulnak utána az utcán. Idén április közepén ugyanakkor elhatározta, itt az ideje bevállalni valami merészet: vállig érő fazont kért a fodrászától. 

Ezt is szeretjük