Singh Vikit alig ismerni fel: szőke hajra váltott az énekesnő
Singh Vikit sötét hajjal ismertük meg a Rising Starban, most szőkére festette a tincseit.

singh-viki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Singh Viki 16 éves volt, amikor feltűnt a Megasztár 2003 őszén indult, első szériájában, ahol a legjobb ötven énekes közé került, de ismert csak évekkel később lett. 

A TV2 csatorna 2014-es, Rising Star című tehetségkutatójában jegyezte meg nevét az ország, amelyben az ötödik helyen végzett. 

Singh Viki szőke lett

Az indiai apától született énekesnőt hosszú, sötét hajjal ismertük meg. A hajhossz maradt, de legfrissebb képein alig ismerni rá, ugyanis szőke tincsekre váltott. Amikor bejelentkezett videóchaten az RTL Klub Reggelijébe, a két műsorvezető is meglepődött: Miller Dávid közölte, nagyon menő az új hajszínével, Lakatos Márk pedig az iránt érdeklődött, az énekesnő is a tavasz miatt szőkült-e ki, ahogy ő. 

singh-viki-szoke2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Voltam én már korábban is szőke, csak visszabarnultam. Jó, akkor a lenőtt típus, a balayage volt, ez most egy merészebb vállalkozás teljesen a hajtőtől szőkén. 

Nem a hajszínváltás az egyetlen változás: orrpiercinget készíttetett. Korábban is kilövette az orrát, de utoljára tíz évvel ezelőtt volt piercingje, a helye be is nőtt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Február 12-én 35 éves lettem, és úgy voltam vele, hogy mikor, ha nem most valósítanám meg azokat a dolgokat, amiket már régóta terveztem, úgyhogy most jött az önmegvalósító hullám. Akartam valamit, ami visszaránt az önmagam szeretete felé. 

singh-viki-szoke
Fotó: Instagram/Singh Viki official

- Azért most nehéz a pandémiás időszakban színpad, közönség és pozitív visszajelzések nélkül. Kevésszer érzem magam nőnek. Az esetek 99,9 százalékában mackónadrágban tanítok, vagy ha a kis levesezőnkben dolgozok a pult mögött, akkor nyakig olajban úszok. Egyik sem annyira nőies és csinos, mint amikor az ember a színpadon áll, és a közönségnek énekel. Talán ezzel van összefüggésben, hogy kicsit újítani próbálok - mesélte döntése hátteréről.    

Singh Viki a műsorban azt is elárulta, hogy diétázni is elkezdett, már mínusz öt kilónál tart. 

Opitz Barbi az X-Faktorban, és ma

Opitz Barbinak nem csak a hangja egyedi, dús hajkoronájával is különleges látványt nyújt, göndör, szőke fürtjei a védjegyévé váltak. Nem tervezi, hogy megválik a tincseitől, vagy hogy drasztikusan megváltoztatja a frizuráját, de a rajongói annyira kíváncsiak voltak, hogyan nézne ki egyenes hajjal, hogy végül kipróbálta.

Cover-fotó: TV2/Rising Star

Ezt is szeretjük